Glitterikengännauhat

Glamouria ja glitteriä

Kimalteleva, huomionarvoinen, virheetön ... ja glitterikengännauhat eivät ole koskaan huonoja. Aivan oikein, puhumme sinusta! Sinusta, joka tuntee upean sisääntulon ja tunnustaa, että heidän jalat ovat ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät. Eivätkä he voi ottaa silmään irti sinusta. Mielestämme olisi laitonta astua punaiselle matolle ilman näitä kengännauhoja, vaikka paparazzin saattaisivat häikäistyä näistä kengännauhoista. Jos Marilyn Monroe olisi kengännauha, hän olisi glitterinauha. Pohjimmiltaan nämä ovat tavallisen vastakohtia, eli ihmisille, jotka ovat myös tavallisen vastakohtia.

Muut kategoriat

Täydentävät nauhat, jotka eivät ole täydellisiä

Joidenkin kenkien nauhat ovat niin korvattavia, että ne on korvattava. Itse asiassa, joidenkin kenkien olisi pitänyt tulla glitterinauhoilla varustettuna ylipäätään. Mutta me autamme tässä! Täydennä sisäistä prinsessan, elokuvatähden tai tiedemiehen lookiasi - emme yritä päätellä, mikä tekee sinusta erikoisen. Olet jo yksi suosikki-ihmisistämme, kun näet glitterinauhojen arvon. Olet paras ystävämme, jos tägäät meidät Instagram-kuviisi!


Metallisen näköinen, kankaan tuntuinen

Glitterikengännauhat saattavat näyttää sulatetulta metallilta, mutta ne paitsi näyttävät hyviltä, ne myös tuntuvat hyviltä. 15%:n joustavuudella varustetut nauhat antavat sinulle tarvitsemasi joustavuuden, mitä ikinä sitten teetkin.

Mutta glitteri pitää huomata, joten olemme tehneet nauhoista hieman tavallista leveämpiä. Nauhat saavat sydämesi jättämään lyönnin välistä.


Eivät koskaan avaudu

Glitterikengännauhojasi parempia ei löydy! Ne eivät koskaan avaudu, sillä glitteri itse tukee kitkaa ja takaa, että nauhat pysyvät sidottuna, joten et koskaan kompastu niihin, eikä sinun tarvitse kumartua sitomaan niitä.

Ovat huomion keskipisteenä ja keräävät kohteliaisuuksia

Mitä näyttävämmät kenkäsi ovat, sen enemmän glitterinauhasi näkyvät, mutta et tarvitse näyttäviä kenkiä näiden nauhojen kanssa. Kirkasta tylsää kenkäparia, tee vaelluskengistäsi upeat tai lisää potkua lempparikenkiisi. Glitterin lisääminen kenkiin on kuin pekonin lisääminen ruokaan: se tekee siitä paremman, ja kohteliaisuukset vain lisääntyvät.

Vahva kuin teräs, kiiltävä kuin kulta

Toisin kuin jokainen muu glitteriasia, meidän glitterimme pysyy, ja kengännauhat kestävät ikuisesti, antaen saman kultaisen loiston vuosien ja vuosien ajan. Ehkä jonain päivänä tehdään kengännauhoja, joissa käytetään puhdasta kultaa, mutta glitterinauhat ovat parhaimpia, joita saat. Ne on hinnoiteltu edullisesti, ja ne ovat silmiinpistävimmät koko markkinoilla.

Pidämme maailman säihkyvänä

Tiesitkö, että mitä puhtaampi ilma, sitä parempi on tähtien näkyvyys? Selkeänä päivänä voit nähdä kengännauhojesi suuret versiot yötaivaalla. Ja haluamme nähdä enemmänkin. Siksi kaikki nauhamme ovat OEKO-TEX® STANDARD 100 - sertifikaatin omaavia, joten kaikki kengännauhat valmistetaan ympäristöystävällisimmällä tavalla. Lisätietoja tästä!