• Kenkienpuhdistusaine - 150 ml

  12.95 €
  pari parit parit

  Kiillota kenkäsi niiden pintaa vahingoittamatta

  Olet sijoittanut pienen omaisuuden kivoihin kenkiin, joiden oli tarkoitus kestää pitkään. Mutta mikäli ne ovat likaiset, näyttävät ne vanhoilta ja halvoilta, valmiilta poisheitettäviksi. Auta jalkineitasi säilymään parempina pidempään ja säilytä niiden uudenkarhea ilme päivästä toiseen. 2GO Kenkienpuhdistusaine on todella tehokas, vesipohjainen ja luonnossa hajoava, joten sinun ei tarvitse murehtia kemiallisista jäämistä. Lisää ainetta kankaalle ja pyyhi pöly ja lika pois, simppeliä, eikö vain?


  Saatavilla myös kenkienhoitosetissä

  Setti sisältää tämän hyvät arviot saaneen kenkienpuhdistusaineen, hellävaraisen harjan, jolla saat saumat ja tikkaukset putsattua sekä mikrokuituliinan, jolla puhdistat kenkäsi niitä vahingoittamatta. Nämä kaikki sisältyvät 2GO Kenkienhoitosettiin, joka on saatavilla FeetUniquelta. Saat kaikki tarvitsemasi kerralla.


  Kaikissa tuotteissamme on 100% takuu

  Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, emme odota sinun palauttavan sitä saadaksesi hyvityksen. Mikäli tuote ei ole juuri sitä, mitä odotit (tai parempi), saat rahasi takaisin, piste. Olemme todella luottavaisia, että tulet rakastamaan 2GO Kenkienpuhdistusainetta tai mitä tahansa tilaamaasi kenkienhoitotuotetta ja sen lisäksi tulet tilaamaan näitä tuotteita uudelleenkin. Tilaa jo tänään!


  Kirjoita arvostelu