• Kenkienpuhdistusharja

  5.00 €
  pari parit parit

  Puhdista kaikki naarmut ja urat kengistäsi Kenkienpuhdistusharjalla

  Suurin osa ihmisistä pyyhkii tahrat kengistä liinalla tai sienellä. Jos haluat kuitenkin antaa kengillesi parhaan kohtelun, tulee sinun puhdistaa myös rypyt, taitokset ja tikkaukset eli hankalat kohdat, joihin kangas ei ihan ylety. Puhumattakaan kengänpohjista, joiden urat suorastaan vaativat puhdistuksen 2GO Kenkienpuhdistusharjalla säilyttääkseen loistonsa. Tilaa tänään harja, jolla puhdistat kenkäsi kannasta kärkeen.


  Täydennä kenkienpuhdistusvälineistösi

  Tehokkaalla puhdistusharjallamme saat puhdistettua jalkineittesi pohjat ja taitekohdat hellävaraisesti. Mutta mikäli haluat säilyttää kenkiesi puhtauden päivästä toiseen, tulet tarvitsemaan puhdistussetin, johon kuuluu tämän harjan lisäksi vesipohjainen sumute ja mikrokuituliina. Lue lisää täältä.


  Tilaa riskittä tänään

  Olemme varmoja, että tulet rakastamaan tämän harjan täydellistä jälkeä. Olemme siitä niin varmoja, että annamme sille FeetUniquen 100% takuun. Mikäli harja ei ole lupaustemme mukainen, saat täyden palautuksen maksustasi ilman tuotteen palauttamisen aiheuttamaa vaivaa. Olemme sitoutuneita niin hyvään asiakaspalveluun kuin poikkeuksellisen loistaviin tuotteisiimmekin.  Kirjoita arvostelu