• Kenkienpuhdistusliina

  3.25 €
  pari parit parit

  Kenkienpuhdistusliina, joka säilyy uuden veroisena

  2GO Puhdistusliina on tehty kestävästä mikrokuitukankaasta, joka pyyhkii hellävaraisesti lian pois, vahingoittamatta jalkineittesi pintaa. Sillä ei ole mitään kamalampaa kuin pyyhkiä lika kengistäsi ja samalla naarmuttaa pintaa näin tekemällä. Liinan materiaali, 80% polyesteriä ja 20% polyamidia, kuivuu erittäin nopeasti ja liinan voi pestä koneessa.


  Hellä ja tehokas

  Karkeiden materiaalien käyttö kenkien puhdistuksessa voi vahingoittaa kenkien pintaa. Mikäli käytät vääräntyylistä kangasta, se voi olla huonompi vaihtoehto kuin jättää kenkäsi likaisiksi. Vaikka kulumat ovatkin ikävän näköisiä, on pahempi, jos vahingoitat itse kenkää, sitä et saa tekemättömäksi. Tämä tekeekin 2GO Puhdistusliinasta oivan avun. Kun tarvitset apua kenkiesi kanssa, tulet olemaan todella iloinen, että sinulla on tämä liina.


  100% takuu turvanasi

  Kuten kaikilla tuotteillamme, myös tällä on takuu: mikäli 2GO Kenkienpuhdistusliina ei täytä odotuksiasi, saat rahasi takaisin. Saat palautuksen ilman, että sinun tarvitsee palauttaa tuotetta takaisin, emme myöskään kysy syytä. Olemme niin luottavaisia, että liinamme täyttää tai ylittää kaikki odotuksesi. Tilaa tänään! 
  Kirjoita arvostelu