Refresh - Raikastaja -puuhiilikankainen pussi kengillesi

12.95 €
Väri
pari parit parit

2GO Raikastaja -pussit keräävät kosteutta estäen hajun muodostumista

Nämä deodoroivat, kosteutta keräävät pussit pitävät haisevimmatkin esineesi tuoksuttomina (tai vähentävät hajua huomattavasti). Kun haluat jalkineittesi näyttävän upeilta, onnistut siinä tämän 2GO Kenkienpuhdistussetin avulla. Ja kun haluat kenkiesi tuoksuvan yhtä hyviltä kuin miltä ne näyttävät, onnistut siinä hankkimalla 2GO Raikastaja -pusseja. Nämä pussit takaavat sen, ettei sinun tarvitse miettiä jalkineittesi luomaa ensivaikutelmaa.


Kengille, laukuille, laatikoihin ja kaappeihin sopivat

2GO Raikastaja -pusseilla on monta käyttötapaa. Haluat varmasti säilyttää pusseissa kenkiäsi silloin, kun ne eivät ole jaloissasi. Mutta ehkä laitat Raikasta -pussin myös salikassiisi keräämään hikeä ja kosteutta. Tai voit käyttää pusseja kaapissa ja laatikoissa säilyttäen niissä raikkautta kaipaavia tekstiilejä tai esineitä. Mikä tahansa käyttötapa, nämä pussit tuovat raikkauden ulottuvillesi.


Raikkaampi tuoksu tai saat rahasi takaisin

Tilaa 2GO Raikastaja -pussit riskittä tänään. Kaikilla tuotteillamme on 100% takuu toimivuudelle. Mikäli tuote ei vastaa kuvausta ja odotuksiasi, palautamme rahasi. Mikäli pussit eivät huomattavasti vähennä kenkiesi hajuhaittaa, sinun ei tarvitse maksaa. Tämän edun saat FeetUniquelta, josta löydät kaikki tarvitsemasi kenkienhoitotuotteet ja kenkätarvikkeet.Kirjoita arvostelu