• Ketkä ovat Feetunique?


  Mistä kaikki alkoi…

  Kaukana pohjoisessa, Euroopan kulmassa, piileskelee paikka, joka on kruunattu maailman onnellisimmaksi maaksi. Kuuluisa Legojen syntymäpaikka. Tämä maa on nimeltään Tanska, ja täältä matkamme alkoi.


  Idea…

  Vuonna 2012 kaksi lapsuudenystävää, minä (Claus) ja Christian halusivat valloittaa maailman. Meillä oli unelma yrityksen perustamisesta. Halusimme myydä jotain vaatteisiin liittyvää, sillä etsimme aina itse uniikkeja vaatteita, mutta emme vain tienneet, mitä se voisi olla. Keskustelimme lakkaamatta viikkoja ja kolusimme markkinoita, jotta kohtaisimme tuotteen, jota on vaikeaa saada, kunnes keksimme (mielestämme) täydellisen idean: kengännauhat! Totta kai!


  Vuoren kiipeäminen…

  Olimme molemmat hyvin innostuneita, ja aloimme heti suunnitella jokaista yksityiskohtaa (voimme sanoa, että meillä oli aivan liikaa "mahtavia ideoita", mutta meidän piti pysyä kaiken perustassa). Vanhempiemme mielestä olimme hulluja, (ja he olivat ehkä oikeassa) ja niin ajattelivat ystävämmekin. Kommentit kuten "kukaan ei osta kengännauhoja", "et voi myydä sitä", "ei siinä bisneksessä ole rahaa" ja "sinun pitäisi pysyä päivätyössäsi" olivat yleisiä. Joskus he jopa purskahtivat nauruun kuullessaan ideamme. Sitä ei ollut helppo kuunnella, mutta olimme päättäväisiä, joten kommentit jotenkin vain varmistivat meitä siitä, että tämä oli hyvä idea. Meidän piti todistaa heidän olevan väärässä. Aloitimme, ja täytyy sanoa, että se oli vaikeaa, myynti oli olematonta ja taistelu kulki ylämäkeen koko ajan. Mutta kasvoimme joka vuosi, ja meidän silmissämme se oli maratooni, ei sprintti. 


  5 vuotta ja edelleen kasvamme…

  Nyt, 5 vuoden jälkeen myymme kengännauhoja netissä 8 maassa ja monia muita on tulossa! Tällä hetkellä myymme nauhoja USA:ssa, Tanskassa, Ranskassa, Ruotsissa, Espanjassa, Hollannissa, Italiassa ja Iso-Britanniassa.


  Visio

  Alusta asti olemme halunneet olla paljon enemmän kuin tavallinen kengännauhojen toimittaja, joka saa rahaa nopeasti (tämä on helppo sanoa, sillä ei tällä tuotteella näyttänyt edes pystyvän saamaan rahaa nopeasti). Halusimme mieluummin tuottaa enemmän arvoa kuin asiakkaamme odottivat. Parhaimpien kengännauhojen löytäminen parhaalla hinnalla, palvelutason ollessa enemmän kuin odotettiin, varmistaen että jokainen asiakas oli aina 100% tyytyväinen ja ratkaisun löytäminen ongelmiin olivat se, mistä tässä oli kyse. Hassuissa mieleissämme ei ollut mitään syytä, miksi emme tekisi ostokokemuksesta parasta, vaikka kyseessä olivatkin "vain kengännauhat."


  Työntekijämme

  Kehittäjämme:                Asiakaspalvelu:

  Alex, Guntis                       Tanika