• Kiharaiset kengännauhat

  Kiharaiset kengännauhat ovat ihastuttavan käteviä

  Boi-oi-oi-oi-oing! Ne on näin helppo sitoa! Hauskat ja turvalliset nauhat on helppo tapa saada kengät sidottua nopeasti ja olet valmis kaikkiin seikkailuihin. Sitomattomat kengännauhat eivät koskaan näyttäneet mahtavammilta, vaikka se on siisti vanhan koulukunnan ilme. Mutta hei, koska olet ainoa koulun pihalla, jolla on kiharat kengännauhat, ne tuntuvat upouusilta. Ja arvaa mitä? Koska olet ostoksilla FeetUniquella, ne tulevat näyttämään uusilta ikuisesti (sekä kestävyyden vuoksi että siksi, etteivät ne koskaan mene pois tyylistä).

  280+ Tuotetta myyty
  280+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  190+ Tuotetta myyty
  190+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  150+ Tuotetta myyty
  150+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  90+ Tuotetta myyty
  90+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  60+ Tuotetta myyty
  60+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Muut kategoriat

  Valmis olemaan aina valmis korvaava nauhapari

  Kiharaiset kengännauhat välittömästi tekevät kengistäsi slip-on-mallin, joka saa sinut katumaan aikaa, jonka olet aiemmin käyttänyt kenkien sitomiseen. Sinun tarvitsee vain poistaa vanhat nauhasi, nauraa maanisesti, kun heität ne roskiin ja kiertää kiharat kengännauhat kengän silmukoiden läpi. Kenkä sopii heti ja tuntuu mukavalta. Lisäksi niissä on kirkkaampi väri, parempi laatu ja viileämpi suunnittelu, kuin tavallisissa nauhoissa, joten tämä on win-win -tilanne.

  Mukavuuteen keskittynyt korkkiruuvi

  Nämä kiharaiset sitomattomat kengännauhat eivät ole vain käteviä, kun lähdet kotoasi. Varmistamme, että nauhat ovat joustavia ja mukavia, ja antavat samalla jalkojesi hengittää. Tiukkuutta voit muuttaa nopeasti, helposti ja hienovaraisesti vain vetämällä nauhoista. Ja koska ne eivät aukea (miten ne voisivatkaant?), sinun ei tarvitse koskaan olla siinä epämukavassa hetkessä, jossa kaikki odottavat sinua, kun sidot nauhojasi, ja heidän silmänsä vain lisäävät painetta ja tekevät sinusta hitaamman, kunnes lopulta (koska sinulla ei ollut kiharoita kengännauhoja) kerrot heille, että he voivat mennä ilman sinua. Saat heidät kiinni heti, kun uudet nauhasi saapuvat.

  Nauhat, jotka eivät koskaan aukea

  Et tosiaan sido näitä nauhoja, vaan kiristät niitä. Eivätkä ne voi aueta, jos niitä ei ede sidota. Oletko kyllästynyt sitomaan kenkiä? Haluatko eläkkeelle? No, voit tehdä niin. Kiharaiset kengännauhat auttavat. Nämä nauhat eivät koskaan aukea, haalistu tai rispaannu, joten sinun ei koskaan tarvitse ostaa uusia nauhoja meiltä.. paitsi, jos haluat toisiin kenkiin, missä tapauksessa näemme sinut pian.

  Ei lainkaan (tai hyvin vähän) kumartumista

  Yksi kiharaisten kengännauhojen vetovoimaisimmista osista on se ajatus, että sinun ei tarvitse kumartua alas tai istua alas vain sitoaksesi nauhoja, mikä on hienoa ihmisille, joilla on rajoituksia. Sinun ei tarvitse tarttua nauhoihin ja sitoa niitä käsilläsi, kumartua alas, venyttää jalkaasi tai mikä tahansa tilanne voi olla, joka tekee kiharaiset kengännauhat taivaan lahjaksi.

  Ei värillä väliä, ne kaikki ovat "vihreitä"

  Kaikki kiharaiset kengännauhat (ja kaikki tuotteet itse asiassa) ovat Standard 100 OEKO-TEX® -sertifikaatin omaavia, joka on ympäristöystävällisten tekstiilien valmistusmenetelmien alan standardi. Se takaa kuluttajille, että he eivät osta jotain, joka on haitallista planeetallemme. FeetUnique pitää planeetasta huolen! Nukut hyvin, kun tiedät, että sinulla on nauhat, jotka kestävät ikuisesti ilman palautusoikeuden päättymispäivää, ja ostoksesi ei vahingoita maapalloamme.