Puvun kengännauhat

Nosta tyyliäsi kengännauhoillasi

Muotollinen tyyli lähtee päästä aina varpaisiin saakka, ja kaiken pitäisi toimia yhdessä kuin luksusrannekello. Ja samalla tavalla, kun katseet huomaavat upean kellosi, ne huomaavat myös viimeistellyt kengännauhasi. Jalkasi on ensimmäinen asia, joka astuu huoneeseen. Ja tiedäthän, mitä sanotaan: ensivaikutelma on kaikki kaikessa.

2700+ Tuotetta myyty
2700+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
560+ Tuotetta myyty
560+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
1430+ Tuotetta myyty
1430+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
1600+ Tuotetta myyty
1600+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
1130+ Tuotetta myyty
1130+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
1370+ Tuotetta myyty
1370+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
680+ Tuotetta myyty
680+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
810+ Tuotetta myyty
810+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
250+ Tuotetta myyty
250+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
460+ Tuotetta myyty
460+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
390+ Tuotetta myyty
390+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
370+ Tuotetta myyty
370+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
290+ Tuotetta myyty
290+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
360+ Tuotetta myyty
360+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit
130+ Tuotetta myyty
130+ myyty

Pituus (cm):

pari parit parit

Muut kategoriat

Speksit kengännauhoille

 Leveys: 2,5 mm
- Voidaan käyttää kaikissa kengissä, mutta ideaalit patentti- ja nahkakengille.
- Ne on valmistettu puuvillasta puuvillasydämellä.
- Ne on vahattu, mikä antaa nauhoille kiiltävän, vettä ja likaa hylkivän pinnan.
- Kestävyys 8/10 - Valmistettu kestävästä ompeleesta, mikä takaa pitkän käyttöiän.
- 4 pituutta saatavana: 60cm, 75cm, 90cm, 110cm

Puvunkengönnauhat nostavat puvun kenkiä

Kun laitat jalkaasi lenkkarit, voit kohdella nauhojasi miten sattuu. Mutta kun pukeudut muodollisemmin edistääksesi uraasi tai vaikuttaaksesi deittisi, tämän kaliiberin kengännauhat tekevät suuren eron. Sinulla on varaa näihin nauhoihin. Oikea kysymys on: onko sinulla varaa olla hankkimatta niitä? Emme pyöri pienissä asioissa, joista tulee suuri kokonaisuus, vaan otamme pienetkin asiat vakavasti. On parempi katsoa, kuin katua, mitä kengännauhoihin tulee.

Ne ovat hyvät korvaavat nauhat

Värillä on väliä, niin kuin on pituudellakin, luotettavuudellakin ja kestävyydelläkin. Vaikka tehdasnauhasi eivät vielä ole rispaantuneet, ne saattavat tehdä niin milloin vain. Puvunkengännauhamme tulevat standardeissa leveyksissä, jotta ne mahtuvat kaikista silmukoista läpi, ja ne tulvat väreissä, jotka erottuvat tai maastoutuvat, mitä sitten päätätkin. Nauhojen individuaalisuus on kuin smokin sovittaminen, miinus sovitus, hinta ja jalkovälin mittaaminen

Koe tiukat solmut ja kestävyys

Voisitko kuvitella kengännauhojesi aukeavan kesken muodollisen kokouksen? Mikä amatöörimäinen virhe. Suurikitkaiset nauhamme eivät aukea: kun ne on sidottu, ne on sidottu. Piste. Ja ne kirjaimellisesti kestävät ikuisesti, ei rispaantumista rikä haalistumista. Tällaista kestävyyttä odotamme työsaappailta, mutta nämä nauhat sopivat työtapaamisiin,

Nauti mukavuudesta ja mielenrauhasta

Vaikka puvuissa on oma tunkkaisuutensa, näissä nauhoissa ei tosiaan ole sitä. Mukavuus on prioriteetti ja inspiraatiomme, ja mielenrauha tulee, kun ostat tuotteen, jolla on elinikäinen takuu. Halusimme nauhojemme pitämisen ja sitomisen tuntuvan pieneltä lomalta. Emme halua kehua itseämme, mutta onnistuimme siinä.

Plus, puvunkengännauhamme ovat ympäristökeskustelun aloittajia

"Ne näyttävät hyviltä," sanot toiselle intohimoiselle työntekijälle kävellessäsi kokoushuoneeseen, "ja sen lisäksi niillä on OEKO-TEX® STANDARD 100 testin sertifikaatti." Ja kun he kysyvät, mikä se on, voit selittää sen sanomalla, että nauhat on valmistettu käyttämällä mahdollisimman ympäristöystävällistä valkaisua, värejä ja kemikaaleja. Ja se kaikki on varmistettu käyttämällä kolmannen osapuolen yritystä. Ja sitten he todennäköisesti yrittävät kehua omia nauhojaan. Yritä olla nauramatta.

Kaikki parhaalla hinnalla, laadulla ja palautusoikeudella

Voit saada haluamasi värin, pituuden ja tyylin alle 4 eurolla. Voit palauttaa sen rahojasi vastaan milloin tahansa, vaikka vuosienkin päästä, sillä olemme niin tyytyväisiä nauhoihimme. Voit silti laittaa parhaista parhaimmat testiin ja testata niitä riskittömästi. Vaikka on olemassa pieni riski, että alienit laskeutuvat Maahan ja tarjoavat kengännauhojaan, olemme silti sitä mieltä, että nauhoistamme olisi vastusta.

Puvunkengännauhat, joita et löydä kaupasta

Tarjoamme pituuksia, jotka ovat saatavilla vain nettisivullamme, joten sinulla on täysi vapaus nauhoihisi. Kokosimme valikoimamme harkiten eri väreistä ja tyyleistä. Kärjet kengännauhoissa ovat mahdollisimman vahvoja. Et löydä nauhojamme muualta, sillä kukaan muu ei välitä pienistä, tärkeistä yksityskohdista. Olemme onnellisia, että erotuimme joukosta tarpeeksi, että harkitset ostosta. Oletko valmis erottumaan joukosta? Jos kengännauhojesi sitominen on viimeinen asia, jonka teet ennen, kuin astut ovesta ulos, se on viimeinen asia, jonka teet ennen, kuin laitat parhaimman jalkasi ulos ovesta.