• Puvun kengännauhat

  Nosta tyyliäsi kengännauhoillasi

  Muotollinen tyyli lähtee päästä aina varpaisiin saakka, ja kaiken pitäisi toimia yhdessä kuin luksusrannekello. Ja samalla tavalla, kun katseet huomaavat upean kellosi, ne huomaavat myös viimeistellyt kengännauhasi. Jalkasi on ensimmäinen asia, joka astuu huoneeseen. Ja tiedäthän, mitä sanotaan: ensivaikutelma on kaikki kaikessa.

  2700+ Tuotetta myyty
  2700+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  1430+ Tuotetta myyty
  1430+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  560+ Tuotetta myyty
  560+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  1600+ Tuotetta myyty
  1600+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  1130+ Tuotetta myyty
  1130+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  1370+ Tuotetta myyty
  1370+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  680+ Tuotetta myyty
  680+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  810+ Tuotetta myyty
  810+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  250+ Tuotetta myyty
  250+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  460+ Tuotetta myyty
  460+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  390+ Tuotetta myyty
  390+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  370+ Tuotetta myyty
  370+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  290+ Tuotetta myyty
  290+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  360+ Tuotetta myyty
  360+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  130+ Tuotetta myyty
  130+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Muut kategoriat

  Speksit kengännauhoille

   Leveys: 2,5 mm
  - Voidaan käyttää kaikissa kengissä, mutta ideaalit patentti- ja nahkakengille.
  - Ne on valmistettu puuvillasta puuvillasydämellä.
  - Ne on vahattu, mikä antaa nauhoille kiiltävän, vettä ja likaa hylkivän pinnan.
  - Kestävyys 8/10 - Valmistettu kestävästä ompeleesta, mikä takaa pitkän käyttöiän.
  - 4 pituutta saatavana: 60cm, 75cm, 90cm, 110cm

  Puvunkengönnauhat nostavat puvun kenkiä

  Kun laitat jalkaasi lenkkarit, voit kohdella nauhojasi miten sattuu. Mutta kun pukeudut muodollisemmin edistääksesi uraasi tai vaikuttaaksesi deittisi, tämän kaliiberin kengännauhat tekevät suuren eron. Sinulla on varaa näihin nauhoihin. Oikea kysymys on: onko sinulla varaa olla hankkimatta niitä? Emme pyöri pienissä asioissa, joista tulee suuri kokonaisuus, vaan otamme pienetkin asiat vakavasti. On parempi katsoa, kuin katua, mitä kengännauhoihin tulee.

  Ne ovat hyvät korvaavat nauhat

  Värillä on väliä, niin kuin on pituudellakin, luotettavuudellakin ja kestävyydelläkin. Vaikka tehdasnauhasi eivät vielä ole rispaantuneet, ne saattavat tehdä niin milloin vain. Puvunkengännauhamme tulevat standardeissa leveyksissä, jotta ne mahtuvat kaikista silmukoista läpi, ja ne tulvat väreissä, jotka erottuvat tai maastoutuvat, mitä sitten päätätkin. Nauhojen individuaalisuus on kuin smokin sovittaminen, miinus sovitus, hinta ja jalkovälin mittaaminen

  Koe tiukat solmut ja kestävyys

  Voisitko kuvitella kengännauhojesi aukeavan kesken muodollisen kokouksen? Mikä amatöörimäinen virhe. Suurikitkaiset nauhamme eivät aukea: kun ne on sidottu, ne on sidottu. Piste. Ja ne kirjaimellisesti kestävät ikuisesti, ei rispaantumista rikä haalistumista. Tällaista kestävyyttä odotamme työsaappailta, mutta nämä nauhat sopivat työtapaamisiin,

  Nauti mukavuudesta ja mielenrauhasta

  Vaikka puvuissa on oma tunkkaisuutensa, näissä nauhoissa ei tosiaan ole sitä. Mukavuus on prioriteetti ja inspiraatiomme, ja mielenrauha tulee, kun ostat tuotteen, jolla on elinikäinen takuu. Halusimme nauhojemme pitämisen ja sitomisen tuntuvan pieneltä lomalta. Emme halua kehua itseämme, mutta onnistuimme siinä.

  Plus, puvunkengännauhamme ovat ympäristökeskustelun aloittajia

  "Ne näyttävät hyviltä," sanot toiselle intohimoiselle työntekijälle kävellessäsi kokoushuoneeseen, "ja sen lisäksi niillä on OEKO-TEX® STANDARD 100 testin sertifikaatti." Ja kun he kysyvät, mikä se on, voit selittää sen sanomalla, että nauhat on valmistettu käyttämällä mahdollisimman ympäristöystävällistä valkaisua, värejä ja kemikaaleja. Ja se kaikki on varmistettu käyttämällä kolmannen osapuolen yritystä. Ja sitten he todennäköisesti yrittävät kehua omia nauhojaan. Yritä olla nauramatta.

  Kaikki parhaalla hinnalla, laadulla ja palautusoikeudella

  Voit saada haluamasi värin, pituuden ja tyylin alle 4 eurolla. Voit palauttaa sen rahojasi vastaan milloin tahansa, vaikka vuosienkin päästä, sillä olemme niin tyytyväisiä nauhoihimme. Voit silti laittaa parhaista parhaimmat testiin ja testata niitä riskittömästi. Vaikka on olemassa pieni riski, että alienit laskeutuvat Maahan ja tarjoavat kengännauhojaan, olemme silti sitä mieltä, että nauhoistamme olisi vastusta.

  Puvunkengännauhat, joita et löydä kaupasta

  Tarjoamme pituuksia, jotka ovat saatavilla vain nettisivullamme, joten sinulla on täysi vapaus nauhoihisi. Kokosimme valikoimamme harkiten eri väreistä ja tyyleistä. Kärjet kengännauhoissa ovat mahdollisimman vahvoja. Et löydä nauhojamme muualta, sillä kukaan muu ei välitä pienistä, tärkeistä yksityskohdista. Olemme onnellisia, että erotuimme joukosta tarpeeksi, että harkitset ostosta. Oletko valmis erottumaan joukosta? Jos kengännauhojesi sitominen on viimeinen asia, jonka teet ennen, kuin astut ovesta ulos, se on viimeinen asia, jonka teet ennen, kuin laitat parhaimman jalkasi ulos ovesta.