• Kultaiset & hopeiset kengännauhat

  Olet valokeilassa kultaisilla ja hopeisilla nauhoillasi

  Kun pidät kultaisia tai hopeisia kengännauhoja, jalkasi tekevät oman sisäänkäyntinsä. Joten astut jokaiseen huoneeseen vähintään kahdesti. Ja koska ne sopivat useimpien uusien kenkien silmukoiden läpi, ne tulevat hieman leveämpiä kuin tyypilliset tasaiset kengännauhat: haluat ylimääräistä hahkua, joten annamme timanttisille nauhoillesi enemmän tilaa hehkua. Kun on aika loistaa, et voi valita väärin valitessasi hopeiset tai kultaiset ​​kengännauhat. Koska auringon ollessa jaloissasi, koko maailma pyörii ympärilläsi.

  1740+ Tuotetta myyty
  1740+ myyty

  Pituus (cm):

  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  1270+ Tuotetta myyty
  1270+ myyty

  Pituus (cm):

  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit

  Muut kategoriat

  Kulta / hopeakengännauhojen speksit

  - Leveys: 10mm

  - Erinomainen: kulta, hopea, kimmeltävät ja silmiinpistävät kengät.

  - Materiaali: Polyesteri, kudottu vahvalla kuvioinnilla, jolla on vertaansa vailla oleva sitkeys.

  - Joustavuus: 7%

  - Kestävyys: 9/10

  - 9 käytettävissä olevaa pituutta: 70cm, 75cm, 110cm, 130cm, 150cm, 175cm, 200cm, 250cm, 300cm

  Kimmeltävät uudet nauhat

  Vaikka kengät tulisivat kultaisilla tai hopeisilla kengännauhoilla, pari FeetUniquesta on päivitys, jota et kadu. Koska olemme erikoistuneet erityisesti nauhoihin, keskitämme kaiken huomiomme spektaakkelien luomiseen. Ne liukuvat lähes jokaiseen uuteen kenkään, tekevät jopa nuhruisista loistavat, ja ne voivat jopa näkyä avaruudesta. Glitteri on niin vaikuttava. Yksinkertaisesti sanottuna, jos ihmiset käyttäisivät vain kengännauhoja kenkien sijaan, kultainen ja hopeinen olisivat ykkösvalintoja.

  Kimaltelee suuremmin, kirkkaammin ja vahvemmin

  Hopean ja kullan kengännauhojen metallinen ulkonäkö ei ole pelkästään tyyliä varten: kestotasossa 9 kymmenestä tarkoittaa, että ne ovat melkein metallia, ja se näkyy. Sivustokuvamme ei ole photoshopattu, nämä nauhat todella loistavat niin suuresti ja kirkkaasti, että ne kilpailevat kristallinkirkkaan yötaivaan kanssa. Nämä nauhat saivat inspiraatiota asioista, jotka saavat meidät sanomaan: Oooo ja Aah. Ja jos voisimme hieman ylpeillä itsestämme, niin sanoisimme, että tämän parempaa ei ole.

  Auttaa asuja ja persoonallisuuttasi erottumaan joukosta

  Ihmiset saattavat haluta koskettaa kultaisia ​​tai hopeisia kengännauhoja, joka saa heidät näyttämään siltä, ​​että he kumartaisivat; täydellistä, koska päästit sisäisen kuninkaallisesi esiin. Kuningas Midas toivoisi, että hänellä olisi ollut tällaisia ​​kengännauhoja. Olemme melko varmoja, että näitä nauhoja voidaan käyttää valuuttana joissakin maissa. Voit jopa pitää niitä kaulanauhoina, rannerenkaina, auton koristeina tai jopa palatsin aulassa. Kaikki vitsailu sikseen: nämä nauhat kääntävät päitä.

  Mukavuus, luottamus, luokka

  Sekä hopeiset että kultaiset kengännauhat osoittavat täydellisen tasapainon ajattomasta tyylikkyydestä ja modernista suosiosta. Se on tyylikäs yhdistelmä, joka vetää inspiraatiota vanhasta ja uudesta. Keskiaika tapaa Hollywood Red Carpetin.

  Mutta mikä on hämmästyttävää, on se, että voit nauttia 7% joustavuudesta. Suuren kitkan takia nauhat eivät aukea, joten et koskaan kompastu. Ne sanovat ulkonäöllään enemmän, kuin voimme sanoa miljoonalla sanalla. Kun kaikki näkevät sinut, voit nauttia kolmesta asiasta: mukavuudesta, luottamuksesta ja luokasta.

  Hyväksi maapallolle

  Tee osasi asettaessasi itsesi muiden yläpuolelle. Ne saattavat näyttää siltä, etteivät ne ole ympäristöystävällisiä, mutta ne itse asiassa valmistetaan OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifikaatin mukaan. Tämä merkitsee sitä, että näiden kengännauhojen kullan ja hopean väreistä huolimatta me käytämme valkaisuainetta, väriaineita ja muita kemikaaleja mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Joten olet paitsi tyylin majakka, myös tulevaisuuden majakka. Win-win.

  Korkealaatuinen, alhainen hinta, ei riskiä

  Sinun ei tarvitse maksaa naurettavia hintoja korkealaatuisista kulta- ja hopeanauhoista. Huolimatta siitä, että tarjoamme pisimpään kestäviä, haalistumattomia, aina upeita nauhoja, voimme myydä sen alle neljän euron hintaan. Voit myös palauttaa ne milloin tahansa, niin kuinka luottavaisia olemme, että he kestävät ikuisesti ja näyttävät hyviltä ikuisesti. Toki, ikuisesti on kauan, mutta meidän on ajateltava ikuisuutta, sillä valmistamme kengännauhoja, jotka varmistavat, ettei sinua ikinä unohdeta.