• Kuviolliset kengännauhat

  Kuviolliset kengännauhat ovat todellakin uniikkeja

  Uskomme, että pari kengännauhoja on kaikista aliarvostetuin tapa hyödyntää muotia. Sitä kutsutaan runwayksi, mutta nauhat eivät ole koskaan esillä! Mutta koska olet täällä, voimme jo kertoa, että olet kenkäfani, joku, joka arvostaa hauskaa ja epätavallista, söpöä ja luovaa. Ainoa kysymys on: minkä parin valitset?

  220+ Tuotetta myyty
  220+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  20+ Tuotetta myyty
  20+ myyty

  Pituus (cm):

  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  20+ Tuotetta myyty
  20+ myyty

  Pituus (cm):

  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  50+ Tuotetta myyty
  50+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  20+ Tuotetta myyty
  20+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit
  70+ Tuotetta myyty
  70+ myyty

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Muut kategoriat

  Kuviollisten kengännauhojen speksit

  - Leveys: 10mm

  - Materiaali: Polyesteri, kudottu vahvalla kuvioinnilla, jolla on vertaansa vailla sitkeydessä.

  - Erinomainen: Kaikenlaiset kengät, poikkeuksetta!

  - Joustavuus: 7%

  - Kestävyys: 9/10

  - 9 Käytettävissä olevat pituudet: 70cm, 80cm, 110cm, 130cm, 150cm, 175cm, 200cm, 250cm, 300cm

  Erilliset korvaavat kengännauhat

  Nämä kengännauhat eivät koskaan haalistu tai rispaannu. Sinulla on kengät, joilla on niin paljon potentiaalia, ja silti ne ovat tylsiä. Tee todellinen muotilausunto tyylikkäiden, vahvojen, kuvioitujen kengännauhojen kanssa.

  Jalkineiden ominaisuudet, jotka haluat

  Kaikkien kengännauhojen korkea kitka merkitsee, että ne eivät koskaan avaudu, ja nämä kengännauhat tulevat myös kourallisessa eri pituuksia. Venykyvyys on siisti 7%, mikä on sopivan tiukka ilman liikaa kiristystä. Ne ovat myös kestäviä, joten voit luottaa nauhoihisi riippumatta maastosta, aktiviteetista tai kengän tyypistä. Jos olet tarpeeksi itsevarma pitääksesi kuvioituja kengännauhoja, näihin nauhoihin voit luottaa.

  Suosittuja keräilyesineitä

  Jos ystäväryhmässäsi ei ole henkilöä, joka tulee tapahtumiin aina erilaisissa nauhoissa, sinun pitää tulla tällaiseksi ystäväksi. Meillä on laaja valikoima tyylejä, teemoja ja väriyhdistelmiä, joita voit sekoittaa niin paljon kuin haluat. Onko sinulla pari kenkiä? Miksi sinulla ei ole leppäkerttunauhoja? Onko sinulla valkoisia tennareita, joita haluat käyttää rock-konsertissa? Meillä on mustat ja punaiset pääkalloiset nauhat, jotka tukevat päätöstäsi jammata.

  Laaja valikoima malleja

  Tiimissämme on paljon tutkijoita, jotka tutkivat globaalin yhteiskuntamme trendejä, malleja ja etuja, jolloin voimme hioa valikoimamme täydelliseksi, jotta se kattaa kaikki haluamasi tyylit, maun ja harrastuksen. Jos et löydä paria nauhoja, jotka toimivat täydellisesti, ilmoita meille. Yritämme ottaa vastaan ​​pyyntöjä, joten älä epäröi. Ja tällä välin, miksi et valitsisi yhtä suosikeistamme?

  Hyviä lahjoja

  Lyön vetoa, ettet edes harkinnut kengännauhoja täydellisenä lahjana. Oli kyseessä sitten kaveri, joka arvostaa söpöä ja hienoa, tai rokkaavaa ja kuviollista, meillä on sopivat nauhat. Lisäksi nauhat on sertifioitu OEKO-TEX® STANDARD 100 -testillä, joten ne ovat ympäristöystävällisiä.

  Paras laatu-, hinta- ja palautuskäytäntö

  Meidän kengännauhamme ovat kirjaimellisesti ikuisia, ne ovat korkealaatuisia ja kestäviä, joten palautuspolitiikka ei koskaan vanhene. Uskomme, että tarvitaan armeija ottamaan nämä nauhat pois sinulta, kun olet tottunut niihin, ja alle neljän euron ja ilmaisen toimituksen vuoksi tämä on lyömätön diili. Emme halua ylpeillä, mutta aiomme ylpeillä kuitenkin.