• No-Tie kengännauhat puvunkengille

  Koe sitomattomien kengännauhojen ero

  Olet nähnyt parin slip-on lenkkareita. Ehkä jopa tunnet venekengät. Mutta FeetUniquella me haluamme kehittää jotain uutta. Teemme jalkineita, joiden luultiin olevan mahdottomia. No-tie kengännauhojen avulla voit pitää puvunkenkiä ja näyttää parhaalta ilman, että sinun pitää kumartua sitomaan nauhojasi. Tervetuloa tulevaisuuteen.


  Pituus (cm):

  pari parit parit

  Muut kategoriat

  Nahkakengistä tulee slip-onit

  Ajatus on yksinkertainen, mutta sen toteuttaminen on vielä helpompaa. Avaa kangasnauhat ja ota ne pois, sillä jos ne eivät ole vielä rispaantuneet, niin kohta ne ovat. Aseta sitten silikoninauhojen kummatkin päät sisään silmukoista. Kohta sinulla on slip-on pari. Sitten sinun ei enää tarvitsekaan sitoa nauhojasi koskaan.


  Universaalia mukavuutta

  Oletko valmis ryntäämään ovesta ulos? Nämä nauhat sopivat jokaisiin kenkiin ja takaavat hengittävyyden ja joustavuuden. Tunnet siis olosi sekä mukavaksi että itsevarmaksi, menit sitten töihin, juhliin tai treffeille. Sellaista muodin tulee olla. Ja sitä nämä no-tie nauhat tarjoavat.


  Värejä jokaiseen tilaisuuteen

  Nahkakengät ovat osa tyyliä. Kengännauhojen väri on myös tärkeää. Mutta loppujen lopuksi kaikki on kiinni laadusta ja tyylistä. Valitse ruskeat, mustat tai valkoiset no-tie nauhat puvunkengille. Nämä värit sopivat kaiken kanssa - laadukkaat, rohkeat ja visuaalisesti miellyttävät.


  Ilmainen toimitus ja 100% takuu

  Olemme varmoja nauhoistamme. Olemme rakentaneet yrityksemme niin, että se tarjoaa edullisia ja laadukkaita nauhoja ihmisille ympäri maailmaa. Emme veloita lähetyksestä mitään emmekä vaadi sinua lähettämään mitään. Jos olet jostain syystä tyytymätön, niin palautamme rahasi ja saat pitää nauhat. No-tie nauhat puvunkengille ovat todennäköisesti paremmat kuin tehdasvalmistetut standardit nauhat. Mutta FeetUniquella saat parhaat materiaalit ja yrityksen, joka välittää.


  FeetUniquen nauhat ovat ympäristöystävällisiä

  Jotkut ihmiset etsivät sellaisia tuotteita, joilla on STANDARD 100 by OEKO-TEX® sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että nauhat on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisistä materiaaleista. Miten muuten voit tietää, että ostoksesi ei ole huonoksi luonnolle? FeetUniquella voit shoppailla hyvillä mielin!