• 1380+ myyty

  Elastiset lukolliset mustat kengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Helposti säädettävä kireys
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin
  • Yksi koko sopii kaikille

  Huolet hälvenevät elastisilla lukollisilla kengännauhoilla

  Mikään lenkkaripari ei tuota mielenrauhaa niin paljon kuin pari elastisilla lukollisilla kengännauhoilla varustettuna.

  Yksi asia on se, että ne ovat kuin kaikki nauhat FeetUniquessa, tarkoittaen sitä, että niiden vahva kitka pitää ne kiinnitettynä. Mutta ne eivät vain pysy sidottuna - ne ovat aina sidottuja, tyylikäs versio slip-on kengistä. Luuletko, että tulevaisuuden ihmiset sitovat kengänsä? No, kun hankit nämä nauhat, voit kertoa meille!

  Ja mielenrauhaa lisää se, että näitä nauhoja voi säätää helposti, mutta ne eivät liiku, kun ne on lukittu. Nämä nauhat ovat mustat, joten ne käyvät kaikkien kenkien kanssa ja niiden tyyli on tasapainossa menneen ja tulevan kanssa.

  Itse asiassa, ainoa tapa, jolla nämä nauhat olisivat futuristisempia, olisi se, että ne olisivat digitaalisia ja saatavilla virtuaalisen todellisuuden maailmassa.

  Mutta oikeasti, oletko koskaan ollut myöhässä jostain? Oletko koskaan kumartunut sitomaan nauhojasi ja käyttänyt aikaa siihen, kun olisit jo voinut olla puolivälissä matkaa salille? Onko sinulla ollut nauhaparia, joka oli huonolaatuinen ja näyttikin kamalalta?

  Ne päivät ovat ohi.

  Olet hukannut tarpeeksi aikaa vaihtoehtoisilla tavoilla sitoa kenkäsi. Aloita nyt elastisilla lukollisilla mustilla kengännauhoilla.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 3M-E-Black
  Leveys: 3mm