• Kuuman pinkit kiharat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan

  Kuuman pinkit kiharat kengännauhat

  Ovatko mitkään nauhat parempia kuin kuuman pinkit kengänauhat? Ihan oikeasti: nämä sitomattomat joustavat nauhat tarjoavat erinomaisen tyylin ja mukavuuden - lempivärissäsi.

  Yksinkertaisesti sanottuna, kuuman pinkit kiharat kengännauhat saavat kenkäsi erottumaan joukosa. Kun ihmiset näkevät sinut, heidän silmänsä seuraavat sinua, taatusti. 

  Ja parasta on se, että sinun pitää vain laittaa ne kenkiin. Nauhat ovat paikallaan eikä sinun tarvitse enää sitoa niitä. Kun sinulla on nämä nauhat, saat kyydin joka paikkaan. Ja on mukavaa, kun ei tarvitse enää kumartua sitomaan kengännauhoja.


  Ajan säästäminen ja upealta näyttäminen ovat erittäin hyvä yhdistelmä.


  Kun kuuman pinkit kiharat kengännauhat saapuvat, ota vain vanhat nauhat pois ja laita pinkit sitomattomar knegännauhat paikalleen. Kenkäsi muuttuvat uuteen uskoon.

  Kuuman pinkki tummissa kengissä - kuten mustassa tai tumman harmaassa - näyttää mystiseltä ja hypnoottiselta. Sama väri vaaleissa lenkkareissa, kuten valkoisissa tai pinkeissä, on leikkisä ja huoleton. Kaikki riippuu persoonallisuudestasi, joten käytä mielikuvitusta! 


  Jotkut ihmiset pärjäävät tavallisilla lenkkareilla. Toiset haluavat nauhat, joissa on peroonallisuutta. Mutta valitsit kuuman pinkit kiharat joustavat kengännauhat. Se tarkoittaa, että pidät nauhoista, joissa on sinun persoonallisuuttasi. Ja olet löytänyt sen.

  Kirjoita arvostelu