• Neonvihreät kiharat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan

  Neon Green Curly Shoelaces

  Neovihreät kiharat kengännauhat sopivat erinomaisesti jännittäville ja mukaville lenkkareille. Tämä asuste ei koskaan hidasta sinua ja se antaa sinun liu'uttaa jalkasi kenkiin helposti ja lähteä liikkeelle.


  Neonvihreät kiharat kengännauhat saavat sinut määränpäähäsi samalla, kun näytät hyvältä.


  Voisit juosta maratoonin, kävellä rannalla ja tehdä kaikkea siltä väliltä. Sitomattomat joustavat nauhat pitää vain laittaa paikoilleen kerran. Vedä ne sopivan tiukaksi ja nauti mukavista kengistä huolimatta elämäntyylistäsi.


  Joustavuus on luotu sinun mukavuutesi ja turvallisuutesi mielessäpitäen.


  Vaikka design ja innovaatio ovat hienoja ominaisuuksia, väri näissä nauhoissa saa ne todella erottumaan joukosta. Sitomattomat joustavat nauhat ovat kirkkaat ja ne kestävät pidempään kuin kangasnauhat. Niiden väri on myös monipuolinen ja se käy neutraaleiden värien kanssa, kuten myös ruskean, mustan ja valkoisen. Lisäksi ne sopivat punaisen, pinkin tai jopa vihreän värin kanssa.

   

  Etsit täydellisiä nauhohja, jotka sopivat tyyliisi ja jotka tekevät elämästäsi helpompaa ja parempaa. Löysit ne. Ne ovat neonvihreät kiharat kengännauhat. Ja ne nostavat kenkäsi uudelle tasolle.

  Kirjoita arvostelu