• Oranssit kiharat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan

  Oranssit kiharat kengännauhat

  Jos sinun ei tarvitse sitoa kengännauhojasi JA lenkkarisi näyttävät upeilta, sinulla on todennäköisesti oranssit kiharat kengännauhat. Se johtuu siitä, että sitomattomat joustavat nauhat antavat sinun vain liu'uttaa jalan kenkään ja lähteä ulos. Ja sillä hetkellä tunnet olosi upeaksi. Niin käy, kun kaikki ihastelevat kenkiäsi.


  Mitä voimme sanoa? Ihmiset rakastavat kohteliaisuuksia ja me suunnittelimme oranssit kiharat kengännauhat niin, että saat niitä niin paljon kuin mahdollista.


  Ainoa tapa saada nämä nauhat paremman näköisiksi on laittaa ne oikean värisiin lenkkareihin. Haluat jo heittää vanhat nauhat menemään. Tiedät myös, että oranssi on rohkea ja jännittävä väri.


  Klassinen sinisen ja oranssin yhdistelmä on erinomainen vaihtoehto. Vastakohdat vetävät puoleensa. Se on tiedettä. Samalla haluat varmasti saada oranssin huomion keskipisteeksi. Siinä tapauksessa musta, valkoinen, ruskea ja laivastonsininen ovat erinomaisia vaihtoehtoja.

  Millaista on näyttää hyvältä helposti? Kerro meille siitä, kun saat omat oranssit kiharat kengännauhat itsellesi. Vahva joustavuus luo tiukan pidon eikä sitomista tarvita. Kirkas oranssi ei haalistu, toisin kuin kangasnauhat. Ja spiraali tyyli kääntää katseita. 

  Olet löytänyt mahtavat kengännauhat. Nyt odota vain, kunnes oranssit kiharat kengännauhat saapuvat ovellesi. Ne ovat juuri sitä, mitä odotat, parempaa kuin voit kuvitella. Taatusti!

  Kirjoita arvostelu