• Kenkäpyyhkeet (2 pyyhettä)

  1.86 €
  pari parit parit

  Mikä on paras aika kenkien puhdistamiseeb? Kun nauhat on otettu pois. Näin ollen et likaa nauhoja ja pääset käsiksi kenkien pieniinkin nurkkiin. On mahdollista, että ostit uudet nauhat nostaaksesi kenkäsi uudelle tasolle. Vaikka laadukkaat nauhat tekevät juuri niin, ihmiset huomaavat likaiset kengät helposti. Saat rahallesi vastinetta näillä mukavilla kasvivahapyyhkeillä.

  Et tarvitse purkillista kiillotetta, lisävarusteita tai erikoispaperia. Kenkäsi ovat myös liian tärkeät kostean pyyhkeen käyttämiseen. Kun haluat parantaa kenkiäsi, teemme sen helpoksi sinulle ja saat kenkäsi näyttämään upouusilta.

  Nämä luonnolliset, kasvivahapyyhkeet tekevät kenkien kiillottamisesta helppoa. Ne myös lisäävät suojakerroksen kenkiisi. Ne toimivat hyvin kaikenlaisille kengille ja lenkkareille ja saavat tahrat katoamaan. Lisäksi ne jättävät jälkeensä upean kiillon. Äläkä huoli, haistamasi sitruksen haju katoaa pian: se on vain mukava tuoksu sinua varten.

  Tärkeä huomio: Nämä pyyhkeet saattavat tehdä kengistäsi hieman tummemmat, koska niissä on luonnollista kasvivahaa. Mutta todennäköisesti et edes huomaa tätä eroa.

  Kirjoita arvostelu