• Köysinauhat musta ja keltainen

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Keltamustat köysinauhat saavat lenkkarisi näyttämään paremmalta

  Kun etsit rohkeaa ja jännittävää väriyhdistelmää, vain muutaman vaihtoehdot vetävät vertoja keltamustille köysinauhoille. Luonnossa jotkut kaikista ikonisimmista olennoista omaavat tämän värityhdistelmän. Aina hyönteisistä käärmeisiin ja muihin otuksiin, väriyhdistelmä on jännittävä ja kaunis. Se on yhtä uniikki kuin se on universaalikin. Tätä tyyliä olet etsinyt. Ja se ei tule esiin missään yhä hyvin kuin tässä. Olet valmis hankkimaan keltamustat köysinauhat. Mutta onko maailma valmis? On vain yksi tapa selvittää se.

  Sopii jokaiseen kenkään. Tehty juuri sinulle.

  Voit valita köysinauhojesi pituuden huolimatta niiden väristä. Ne kaikki ovat standardin levyisiä, jotta ne sopivat kaikkiin lenkkareihin. Sinun pitää vain valita oikea pituus. On ärsyttävää, kun nauhat ovat liian lyhyet tai liian pitkät (jolloin voit kompastua niihin). Sinun uudet keltamustat köysinauhasi ovat kuin sinulle tehty. 

  Tyylin ja mukavuuden pitäisi kulkea käsi kädessä

  Sinun ei tarvitse tuntea oloasi epämukavaksi näyttääksesi fantastiselta. Se ei ehkä aina ole totta, mutta siksi olet täällä. Meillä se on aina totta. Et vain saa haluamaasi designia, vaan samalla hinnalla saat hengittävyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta. Kenkäsi paranevat näillä nauhoilla. Kuka sanoo, ettet voi saada kaikkea? Saat kaiken, kun kengissäsi on keltamustat köysinauhat.

  Köysinauhojen lyömätön arvo vain FeetUniquelta

  Kengännauhamme on tehty kestämään kauemmin kuin ne kengät, joihin laitat ne. Saappaille tehdyt kengännauhamme kestävät jopa kauemmin kuin saappaat itse. Takuulla. Ne eivät haalistu tai rispaannu eivätkä aukea yhtäkkiä. Keltamustat köysinauhat näyttävät aina upouusilta. Jos ne eivät näytä aina upeilta, palautamme rahasi. Me teemme kengännauhat oikein. Keltamustat köysinauhamme todistavat sen.

  Kirjoita arvostelu