• Mustat "No Tie" kengännauhat puvunkengille

  4.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus

  Loppuunmyyty

  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan

  Tee hienommista kengistäsi slip-onit mustilla sitomattomilla nauhoilla, jotka on tarkoitettu puvunkengille

  Slip-on kengät eivät ole vain lenkkareita - nimittäin nyt voit tehdä puvunkengistäsi sitomattomat upeilla mustilla "no tie" nauhoillamme ja ne ovat täydellinen ratkaisu. Ne sopivat jokaisiin nahkakenkiin. Elastisuus pitää kenkäsi joustavina ja hengittävinä. Niiden asentamiseen menee vain pari minuuttia. Ja väri sopii kaiken kanssa. Mustat sitomattomat nauhat puvunkengilel varmistavat, että näytät upealta joka päivä.

  Helpot sitoa. Mahdotonta vaihtaa takaisin kenkien sitomiseen. 

  Tavallisten kangaskenkien avaamiseen menee varmasti kauemmin kuin nahkakenkien avaamiseen. Sitomattomat silikoninauhat tulevat kahdessa kuuden nauhan erässä. Jokainen sopii silmukoista läpi. Laita ne vain paikalleen ja laita jalkasi kenkään. Siinä ei pitäisi mennä paria minuuttia kauempaa. Ja sinun ei koskaan enää tarvitse sitoa nauhoja.

  Nauti mukavuudesta ja turvallisesta sopivuudesta.

  Elastisuus ja nauhojen oikea pituus takaavat mukavan tunteen. Sinun ei koskaan enää tarvitse sitoa nauhojasi. Mutta jos mietit sitä, niin kukaan ei ole täydellinen, joten sidottavat nauhat tarkoittavat koko ajan epäsopivaa kenkää. Näin ei käy sitomattomien mustien kengännauhojemme kanssa.

  Korkeinta laatua, mustat sitomattomat kengännauhat netissä

  Helppo puhdistaa. Eivät haalistu tai rispaannu. Jos ne likaantuvat, voit puhdistaa ne kostealla pyyhkeellä. Kaikki kengännauhamme ovat niin hyvää laatua, että takaamme niiden kestävän pidempään kuin ensimmäinen JA toinen parisi kenkiä. Tämä pätee etenkin silokonisiin sitomattomiin nauhoihin.

  Miksi FeetUnique?

  Koska haluat yrityksen, joka välittää. Sinun ei tarvitse lähettää nauhoja takaisin saadaksesi rahasi takaisin, jos olet tyytymätön - palautamme rahasi ilman kysymyksiä. Tiedämme, että rakastat nauhojasi ja eikä vain siksi, että hinta on kodillaan ja siksi, että lähetys on ilmaista. Saat parhaat nauhat 100% takuulla.

  Kirjoita arvostelu