440+ myyty

Pyöreät pinkit kengänauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Pyöreät pinkit kengännauhat esittelevät sinut

Ne on tehty saappaille ja niitä pidetään ihmisten toimesta, jotka eivät koskaan jätä kaveria pulaan. Pyöreät pinkit kengännauhat ovat kestävät ja lämpimät, väri, joka istuu tiukasti siinä pysäyttämättömän ja kutsuvan välissä.

Nämä nauhat ovat kuin flmaingot: ne ovat niin täydellinen pari, että ne pariutuvat elämän loppuun saakka. Ne ovat kaunnit ja huolehtivat, mutta ne suojelevat aggressiivisesti rakastamiaan ihmisiä. Ja ne ovat pinkit kuin katkarapu. 

Kun ne yhdistetään valkoisen kanssa, pyöreät pinkit kengännauhat ovat viattomat, herkät ja puhtaat. Se on kaunis yhdistelmä, ja se tekee aina vaikutuksen. 

Vaihtoehtoisesti, pinit nauhat mustien tai violettien kenkien kanssa? Se on houkutteleva, kutsuva ja rohkea. Herkemmät ihmiset pelkäävät niitä. Ihmiset, kuten sinä, rakastuvat niihin.

Emme sano, etteikö pinkki olisi täydellinen väri yleensä, mutta se on täydellinen väri sinulle, valitset sitten minkä tahansa pinkin sävyn.

Lisäksi, pitäessäsi näitä nauhoja, näytät ratsastavan kahdella flamingolla yli kristallinkirkkaan järven. (Ja katsotaan Aladdin vielä lisäksi!)

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 4M-Round-LightPink
Leveys: 0,42 cm
Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
Voi venyä 16%
OEKO-TEX® Sertifioitu