• 3580+ myyty

  Litteät valkoiset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Kuka tahansa kokenut kengännauhojen valmistaja tietää, että uudet nauhat tuovat vanhat lenkkarit eloon. Eikä ole mitään freesimpää kuin litteät valkoiset nauhamme. Nämä nauhat tarjoavat sinulle kaiken mitä tarvitset olematta liian äänekkäitä. Ne ovat täydellinen klassikko ja must-have vaatekaapissasi, ja sinusta tuntuu suorastaan nostalgiselta, kun otat kenkäsi pois jalasta. Katseesi harhailee, ja katsot kaukaisuuteen. Muistatko ne upouudet nauhat? Ei kun odotas, sehän oli vain 5 minuuttia sitten...


  Ymmärrät idean: meidän valkoiset kengännauhamme ovat ajattomia. Ne sopivat jokaiseen trendiin eivätkä ne mene koskaan pois muodista. Tiedämme, että maailma on kiireinen paikka; joskus pelkkä vakaus auttaa pitämään jalkasi maan pinnalla ja lenkkarisi jaloissasi. Lyhyesti sanottuna, nämä nauhat eivät petä sinua.


  Mutta se riippuu tyylistäsikin. Ei ole liioittelua sanoa, että valkoiset kengännauhamme sopivat minkä tahansa kanssa. Musta, sininen, punainen, keltainen - mikä vain väri, valkoinen tuo hienoa kontrastia. Saat puhtaat linjat ja vaivattoman helppouden alle 4 €. Voitko tehdä niille oikeutta?

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 8M-Flat-White
  Voi venyä 16%
  Leveys: 8mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu