Valkoiset "No-Tie" kengännauhat puvunkengille.

4.99 €
Pituus (cm)
Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan

Valkoiset sitomattomat kengännauhat puvunkengille tekevät mahtavat slip-onit

Valkoiset sitomattomat kengännauhat puvunkengille antavat sinun nauttia jokaisesta päivästä vain sujauttamalla jalan kenkään. Kuka sanoo, että hyvältä näyttäminen vaatii työtä? Kuka sen sanoihin, taitaa elää menneisyydessä. Valkoiset sitomattomat kengännauhat ovat mahtava innovaatio. Sinun ei tarvitse enää kumartua sitoaksesi nauhojasi. Oletko valmis parempiin kenkiin? Kuka ei olisi!

Slip on nahkakengät ovat tyylikkäät

Kun pakettisi saapuu, niin löydät kaksi kuuden nauhan settiä. Laita ne vain kengän silmukoista läpi ja siinä se! Näiden sitomattomien nauhojen kanssa sinun ei tarvitse kiristää kenkiä eikä asettaa lukkoja niihin. Kun nauhat ovat paikallaan, niin sinun ei koskaan enää tarvitse sitoa nauhojasi.

Laita mukavuus etusijalle ja nauti

Älä luule, että nauhojen sitomisesta luopuminen tarkoittaisi jostain muusta luopumista. Voit olla varma, että nämä no-tie nauhat antavat sinun jaloillesi mukavan tunteen. Jalkasi eivät myöskään liu'u pois jaloistasi. Nauhat on suunniteltu sopimaan universaalisti - ja pysymään paikallaan koko päivän, joka päivä.

Tehty jokaiseen kenkään ja tilaisuuteen

Sitomaton kenkä näyttää epäammattimaiselta. Sitomattomat nauhat varmistavat, että et koskaan enää näytä epäammattimaiselta. Valkoiset kengännauhat ovat universaalit, joten ne sopivat jokaiseen väriyhdistelmään. Oli pukusi sitten kokonaan valkoinen tai kenkäsi mustat, niin näytät aina hyvältä.

Todella kestävät. Helppo puhdistaa.

Valkoinen väri ei ole kaikista paras väri puhtaana pitämisen kannalta. Onneksi tämä silikoni materiaali puhdistuu hetkessä kostealla pyyhkeellä. Ne kestävät myös kauemmin kuin kengät itse, takuulla! Korkealaatuisinkaan nahka ei kestä kauempaa kuin meidän sitomattomat nauhat puvunkengille.

Valkoiset sitomattomat kengännauhat on taattu

Olemme niin varmoja siitä, että rakastut näihin kengänauhoihin, että olemme suorastaan innoissamme. Mutta jos olet tyytymätön, niin annamme sinulle 100% rahat takaisin -takuun. Hintameme ovat mahtavat, laatu on parasta ja meillä asiakkaat ovat tyytyväisiä. Olet oikeassa paikassa, jos etsit valkoisia kengännauhoja, jotka tekevät kengistäsi slip-onit.

Kirjoita arvostelu