• Tummanruskeat "No Tie" kengännauhat puvunkengille.

  4.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus

  Loppuunmyyty

  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan

  Yhdistä tyyli ja mukavuus ruskeilla no-tie kengännauhoilla

  Ensimmäinen asia, jonka huomaat laittaessasi slip-onit jalkaasi on se, kuinka upealta ruskeat no-tie nauhat näyttävät. Se on tietysti hyvä asia, koska ihmiset huomaavat ensimmäisenä kenkäsi. Sinun pitää ottaa vain pari askelta huomataksesi mukavuuden. Siinä on sopiva määrä tiukkuutta, joka varmistaa sopivan istuvuuden. Ruskeat sitomattomat kengännauhat on suunniteltu ja testattu sekä ulkonäön että toimivuuden kannalta. Odota vain, kunnes itse kokeilet niitä!

  Tee nahkakengistä slip-onit

  Konsepti on hyvin yksinkertainen. Niin yksinkertainen, että emme ymmärrä, miksi kaikki eivät jo ole mukana siinä. Kun ruskeat sitomattomat nauhat saapuvat, niin ota ensin pois vanhat nauhat kengistäsi. Aseta sitten nauhojen kummatkin päät kenkien silmukoista läpi. Ja siinä se! Jos laitat sivuun 10 minuuttia nauhojen sitomista varten, niin sinulla olisi kahdeksan minuuttia ylimääräistä. Sujauta jalkasi slip-oneihin - ei tarvetta sitoa niitä - ja suuntaa ovesta ulos.

  Mahtava sopivuus

  Jos harvoin (tai koskaan) avaat nauhasi tai sidot ne uudestaan mukavuuden takia, niin me takaamme, että et koskaan enää halua avata näitä ruskeita no-tie silikoninauhoja. Nämä on suunniteltu sopimaan jokaiseen puvunkenkään ja pitämään jalkasi mukavana kengässä koko päivän. Kun nauhat ovat kengissäsi, niitä ei enää koskaan tarvitse sitoa.

  Rohkea ja muodikas lookki

  Ruskea on klassinen väri, joka sopii kaiken kanssa. Aina kelloista vöihin ja kenkiin. Korkealaatuisten silikoninauhojen kanssa kenkäsi vaikuttavat huoneessa kuin huoneessa etenkin silloin, kun muiden kengissä nähdään rispaantuneita ja haalentuneita nauhoja. Kohta muut kysyvätkin jo, että mistä olet saanut moiset nauhat! Lähetä heidät meidän luoksemme - he eivät pety, kuten et sinäkään!

  Korkealaatuista kestävyyttä ja helppo puhdistaa

  Ruskea on jo mahtava väri, jossa lika ei näy, mutta haluat tietysti nauhojesi näyttävän parhaalta mahdolliselta. Jos nauhat likaantuvat, niin sinun pitää vain pyyhkiä ne kostealla pyyhkeellä. Siinä se! Nauhat eivät koskaan haalistu tai rispaannu, sillä ne ovat korkealaatuisia ja kestävät kauemmin kuin mitkään kengät. Eikä sillä ole väliä, ovatko kyseessä nahkakengät vai lenkkarit, nämä nauhat kestävät pidempään kuin kenkä itse.

  Ruskeat sitomattomat kengännauhat FeetUniquen takuulla

  Jokainen ostos on 100% taattu. Jos et saa juuri sitä, mitä toivoit saavasi, niin palautamme rahasi. Vaikka tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkialle maailmaan, niin saat kaikista parasta laatua. Jos et ole tyytyväinen, niin sinun ei tarvitse edes lähettää nauhoja takaisin. Olemme varmoja siitä, että rakastut ruskeisiin sitomattomiin nauhoihihsi. Meiltä löytyy kaikki se, mitä etsit!

  Kirjoita arvostelu