• 1270+ myyty

  Metalliset hopeiset kengännauhat

  4.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Saat uniikin lookin
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi

  Metalliset hopeiset kengännauhat

  Elämässä on huonompiakin asioita, kun glitteririippuvaisuus: huumeet, rahapelit, alkoholi ... juusto. Voisimme jatkaa. Mutta se ei tarkoita sitä, että glitterin himoitsemisen kanssa olisi helppo elää.

  Se yksi juttu riippuvuudesta on se, että on vaikea tyytyä vähään; vain yksi rulettirenkaastn kiepautusa, vain yksi juoma, vain yksi juuston pala ... vain yksi kiiltävä vaatekappale. Joten olemme keksineet kimaltelevan nikotiinilaastarin. Intensiivisellä kengännauhalla tai kahdella, voit himosi tyydytettyä ilman haittapuolia. 

  Nämä haittapuolet ovat ilmeisiä. Niin paljon kuin me kaikki rakastamme pukeutua kimaltelevaan, on helppo mennä liian pitkälle. Et halua olla disco-pallo iltaisin, vaan haluat olla huoneessa sellaisen kanssa.

  Oletko riippuvainen kimaltelusta? Ensimmäinen askel riippuvuutesi kanssa on myöntää, että sinulla on ongelma. Toinen on löytää tapa vähentää riippuvuutta. Metalliset hopeiset  nauhat tekevät juuri niin, tarjoavat sinulle hienon, mutta raskaan annoksen kimaltelua, jota kaipaat. Nämä ihmeelliset nauhat viimeistelevät tyylisi illanviettoon sokeuttamatta kaikkia muita ihmisiä.

  Nauhamme antavat sinulle mielenrauhan hyväksyä, että sinulla on ongelma. Vasta sitten, kun olet ostanut ne, voit alkaa taipaleesi kohti ratkaisua. Suosittelemme, että pidät niitä valkoisten tai mustien lenkkareiden kanssa, jotta saat maksimaalisen kontrastin. Olemme kanssasi joka askeleella. 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 10M-Flat-Silver
  Leveys: 10mm