• 1740+ myyty

  Metallisen kultaiset kengännauhat

  4.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Saat uniikin lookin
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi

  Metalliset kultaiset kengännauhat

  Oikean kengännauhan löytäminen erityiseen tilaisuuteen ei ole koskaan helppoa. Haluat tyyliä, haluat hienostuneisuutta. Haluat myös, että jalat ovat silmiinpistäviä ja vaikuttavia. Tätä tasapainoa on vaikea löytää. Yksi kysymys: oletko kokeillut kultaa?

  On olemassa syy, miksi kulta on ollut arvokas pakkomielle meille kuolevaisille aikojen alusta asti. Siinä on kyse glitzistä, glamourista ja ylellisyydestä - niistä hyvistä asioista, joita pyrimme tavoittelemaan. Kosketus kultaa asussasi vie sinut uudelle tasolle. Jalkasi tuntuvat kuninkaallisilta.

  Kaikki tämä selittää sen, miksi päätimme sekoittaa kultaa metallisiin kengännauhoihimme. Se on kuin antaisi lenkkareillesi lasillinen samppanjaa. Hemmottele niitä. Ne eivät unohda sitä.

  Kaikkien hyvien puolien lisäksi, kullassa on yksi huono puoli, joka on ollut totta vuosisatojen ajan: sinä haluat sitä. Joten älä ylläty, jos perheesi ja ystäväsi vilkuisevat kateellisena jalkojasi. Sinun pitää ehkä palkata turvamies ja sijoittaa rahaa kassakaappiin pitääksesi nauhasi turvassa. Mutta nämä nauhat ovat en arvoisia. 

  Jokin kullassa tuo esiin merirosvon meissä kaikissa. Ostettuasi nämä kengännauhat sinun on kohdattava dilemma, jonka kaikki kullan omistajat kohtaavat: Piilotatko sen, hautaatko sen vai pidätkö sen näytillä joka päivä? Toivomme, että valitset viimeisen vaihtoehdon (se on ilmaista markkinointia meille.)

  Se on niin yksinkertaista. Sijoita pariin kultaisia nauhoja ja et takuulla pety. Kokeile niitä mustien tai valkoisten lenkkareiden kanssa lisätäksesi elegantin, kimaltelevan viimeistelyn ilta-asuusi. 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 10M-Flat-Gold
  Leveys: 10mm