• 330+ myyty

  Ekstraleveät laivastonsiniset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Ekstraleveät laivastonsiniset kengännauhat sopivat kaikkialle

  Ekstraleveät laivastonsiniset kengännauhat raikastavat lenkkareitasi. Tämä on lookki, joka on sekä sivistynyt että leikkisä, kuten James Bond sen jälkeen, kun hän on juonut liian monta martinia.

  Nämä nauhat ovat mysteeriset. Ihmiset huomaavat ne, ja teeskentelevät, etteivät huomanneet. Mutta sinä huomasit. Ja se tuntui hyvältä.

  Yhdistelmä laivastonsinisiä nauhoja tummissa väreissä on kuin mereen tuijottaminen miettiessäsi, mitä pinnan alla on. Pitäisikö ihmisten pelätä jalkojasi? Ei, mutta heidän pitäisi ottaa ne vakavasti, koska emme tiedä, mihin ne pystyvät.

  Vaaleammissa ja kirkkaimmissa kengissä laivastonsininen varmistaa, että muut värit eivät innostu liikaa.Ne pitävät kenkäsi asettuneena samalla, kun ne itävät jalkasi oikealla tiellä. Voisiko laivastonsinisen kontrasti sopia kirkkaan oranssin kanssa? Kyllä. Ja se näyttää hienolta myös.

  Laivastonsininen on kuuluisa perusväri, kuten musta. Se tarkoittaa, että voit helposti pitää näitä nauhoja rentoutuessasi puistossa, rennosti töissä tai jopa omissa häissäsi. Kuinka voit voittaa tällaisen monipuolisuuden? Et voi.

  Ekstraleveät laivastonsiniset kengännauhat työntävät jalkojasi ekstrakilometrin. Ja on vain yksi tapa selvittää, kuinka pitkälle voit mennä.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 12M-Flat-NavyBlue
  Voi venyä 16%
  Leveys: 12mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu