• 1220+ myyty

  Ekstraleveät valkoiset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Lenkkarisi ansaitsevat ekstraleveät valkoiset kengännauhat

  Ekstraleveät valkoiset kengännauhat on kustomoitu kenkäfanaatikoille, jotka ymmärtävät, kuinka tärkeää nauhojen ulkonäkö on lenkkareille.

  Miksi teemme ekstraleveitä kengännauhoja? Jotta voimem luoda ekstraleveitä reaktioita. Kun he näkevät ekstraleveät lenkkarisi, se saa heidät hymyilemään extraleveästi, sekä ihailemaan niitä ekstrapitkään ja ne saavat heidän silmänsä ekstrapyöreiksi. He alkavat taputtaa kengillesi huomaamattaan. Se tapahtuu joka kerta. (tai niin olemme kuulleet).

  Nämä nauhat näyttävät tuoreelta paperilta. Valkoiselta kuin pianon näppäimet. Ne ovat valkoiset kuin tähdet taivaalla. Tämä on silmiinpistävä väri, joka tekee lenkkareistasi koko shown tähdet.

  Ekstraleveät kengännauhat saavat ihmiset huomaamaan nauhasi. Siksi niiden laatu ja tyyli ovat tärkeitä. Siksi me lenkkarien fanit käytämme koko elämämme valmistaaksemme täydellisiä kengännauhoja. Onneksi se on hyvä uutinen sinulle.

  Nyt voit huomata koko loppuelämäsi, kuinka upeilta jalkasi näyttävät. Nauti!

  Nämä nauhat ovat mukavat ja ne täydentävät lookkisi. Joten siitä vanha sananlasku taitaa tullakin: "Et rakasta lenkkareitasi, ennen kuin niissä on extraleveät kengännauhat."

  Kirjoita arvostelu