• 360+ myyty

  Ekstraleveät punaiset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Ole ylpeä lenkkareistasi eksraleveillä punaisilla kengännauhoilla

  Lenkkareista tulee kaijuttimia ekstraleveillä punaisilla kengännauhoilla. Tuot menelin minne menetkin. Jokainen askel kuulostaa bassolta. 

  Yksinkertaisesti: juhlat alkavat vasta, kun tulet paikalle, missä ikinä oletkin. 

  Punainen on äänekäs väri hyvällä tavalla. Se on väri, joka saa asiat tehtyä, kun muut vielä istuvat paikoillaan. Ja punaiset kengännauhat eivät koskaan vuoda verta, rispaannu tai haalistu tehden uskomattoman toteamuksen joka kerta, kun sidot nauhat aina ensimmäisestä päivästä siihen päivään saakka, kun nauhat kestävät kauemmin kuin kengät itse. 

  Sitten sidot ne seuraavaan pariin, ja pariin sen jälkeen. Nämä nauhat tuntuvat siltä, kuin niistä olisi tullut osa jalkojasi. 

  Mutta meidän pitäisi varoittaa sinua: nämä punaiset kengännauhat eivät ole kaikille. Sinun pitää haluta olla huomion keskipisteenä joka kerran astuessasi huoneeseen. Ja jos et pidä ihmisten apploodeista, sinun kannattaa hankkia toinen pari. Meidän ekstraleveät punaiset kengännauhamme ovat ekstrakirkkaat, jotta niistä tulee todellakin sinun. Huomaat eron, mutta sitä ennemmin, niin huomaavat kaikki muutkin.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 12M-Flat-Red
  Voi venyä 16%
  Leveys: 12mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  OEKO-TEX® Sertifioitu