1410+ myyty

Soikeat mustat kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Soikeat mustat kengännauhat ovat kilpailijoille

Mustat soikeat kengännauhamme päivittävät heti urheilukengät - ne luotiin paitsi tuomaan monipuolisuutta urheilullisiin tilanteisiin, musta on myös maailman monikäyttöisin väri.

Kengissäsi voi olla kuvio, jossa on kaikki sateenkaaren värit, tai niissä voi olla yksi väri, tai vaikka liukuväri. Mustat nauhat näyttävät hyvältä niissä kaikissa. 

Miten tiedämme tämän? Olemmeko kokeilleet niitä kaikkien kenkien kanssa? Kyllä. Kyllä olemme.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä sitoessasi nämä mustat soikeat kengännauhat, on astua asfavltille. Haluat lähteä juoksulle tai heittämään koreja koripallokentälle, tai tekemään triplavoltteja.

Hyvä! Sitä varten nämä nauhat suunniteltiinkin.

Tämä on kaikki kiitos uskomattomalle kengännauhojen joustavuudelle, kestävyydelle, turvallisuusteknologialle, joka - tätä voi olla vaikeaa uskoa - on parempaa kuin miltä se kuulostaa. Se on aivan kuin hiilen heittämistä polttouuniin, paitsi että polttouuni on kenkäsi (paitsi, että nauhamme ovat OEKO-TEX® sertifioituja ja ympäristöystävällisiä).

Kenkäsi näyttävät ja tuntuvat uupouusilta. Asetat uusia ennätyksiä itsellesi (ja ehkä maailmalle), kiitos näiden nauhojen. 

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 6M-Oval-Black
Leveys: 6mm
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
Yleisesti käytetään urheilukenkien kanssa
Voi venyä 15%
OEKO-TEX® Sertifioitu