• 260+ myyty

  Soikeat vihreät kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Vihreät soikeat kengännauhat nostavat liikunnan uudelle tasolle

  Juoksukengät tuodaan uudelle tasolle soikeilla, vihreillä kengännauhoiilla, jotka on yksityiskohtaisesti suunniteltu tekemään liikunnasta parempaa.

  Tämä vahvistaa aerobista liikuntaasi. (Sinun pitäisi ehkä aloittaa kokeilemalla, että salin juoksumatot ovat tarpeeksi nopeita.)

  Vihreä Masiina. Siksi sinua kutsutaan. Koska nämä nauhat suunniteltiin nimenomaan urheilijoille, niiden joustavuus sekoittuu hienosti vapauteen ja turvallisuuteen. Voitaisiin sanoa, että kengännauhat ovat masiinoita itsessään. Yhdistettynä sinuun? Pysäyttämättömät.

  "Otatko suorituskyvyn tehostajia?" joku kysyy sinulta. Mutta älä loukkaannu. Osoita vain kenkiäsi ja kerro heille, että uusi nopeutesi johtuu soikeista vihreistä kengännauhoista, ja sitten palaa takaisin treeniisi.

  Rehellisesti, jos otat nämä kengät golfaamaan, saatat pystyä ajamaan 300 metriä, alat juosta ja sitten olet jo kentällä nähdäksesi pallon liukuvan hole-in-onella reikään.

  Sinua ei ehkä kiinnosta, miltä näytät treenin jälkeen, mutta sinun itsevarmuuttasi tuskin satuttaa se, että näytät hyvältä ennen hikoilua, hikoilun aikana ja sen varteen. Nämä nauhat kestävät hikeä. Ja tiedät näyttäväsi hyvältä jokaisella toistolla, ja voit keskittyä täysin treeniisi.

  Soikeat vihreät kengännauhat pitävät sinut aina askeleen edelle, koska ne on tehty juoksijoille, jotka juoksevat mielellään.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 6M-Oval-Green
  Leveys: 6mm
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Voi venyä 15%
  Yleisesti käytetään urheilukenkien kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista