• 360+ myyty

  Soikeat vaaleansiniset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Soikeat vaaleansiniset kengännauhat tekevät juoksukengistä paremmat

  Tuo taivas mukanasi minne menetkin näillä vaalean sinisillä, soikeilla kengännauhoilla. Ne on suunniteltu aktiivisuuteen, ja ei ole rajaa, kuinka korkealle voit lentää näiden nauhojen kanssa. 

  Sinusta tulee kreikkalainen jumala Hermes, jolla on siivet kengissään. Joka päivä saavutat uuden korkeuden.. Juoksukengistäsi tulee kevyemmät, koska ne ovat mukavammat. Ja olet itsevarmempi, koska nämä eliittinauhat suunniteltiin pitämään tahti jokaisella askeleella. 

  Älä luule, että koska se on kevyt väri, se olisi tarkoitettu kevyelle treenille. Tämä väri tarjotaan siksi, että se näyttää kirkkaalta, tyylikkäältä ja siinä on paljon monipuolisuutta. Emme valehtele - hyvin harvat värit saavat nämä nauhat katoamaan, sillä joka päivä ei nähdä pilvitöntä taivasta toisten jalkoja katsellessa. 

  Kun nämä nauhat laitetaan kenkiin, suut aukeavat hämmästyksestä.

  Ainoa asia, joka on parempi kuin oman ennätyksen lyöminen? Ennätyksen lyöminen silloin, kun näytät uskomattomalta. Ja ehkä maailmanennätyksen lyöminen. Mutta ei anneta mopon lähteä lapasesta. 

  Tai, tiedätkö mitä? Annetaan mopon lähteä lapasesta. Soikeat vaaleansiniset kengännauhat odottavat sinua ja ovat valintasi joka aamu, kutsuen sinut liitelemään.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 6M-Oval-LightBlue
  Leveys: 6mm
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Yleisesti käytetään urheilukenkien kanssa
  Voi venyä 15%
  OEKO-TEX® Sertifioitu