• 380+ myyty

  Soikeat tumman ruskeat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Soikeat tumman ruskeat kengännauhat saavat treenaamisen näyttämään paremmalta

  Maastojuoksijoille ja muodikkaille kuntosalilla kävijöille soikeat ruskeat kengännauhat ovat joustavia, kestäviä ja monikäyttöisiä minkä tahansa urheilukengän kanssa käytettäväksi. 

  On olemassa syy siihen, miksi nämä nauhat ovat urheilijoiden virallinen brändi. He päättivät sen. (Se ilmoitettiin yksityisesti, joten sinun tulee vain uskoa meitä.)

  Urheilet sitten sisällä uutisia katsoen tai teet jotain brutaalia treeniä mudassa ryömien, kun pelottavat ihmiset huutavat vieressä motivoivia lauseita, nämä nauhat eivät jätä sinua pulaan. 

  Mitä sinä jahtaat? Onko se henkilökohtaista ennätystä? Maailmanennätystä? Tai onko se yksinkertaisesti kivenkovia vatsalihaksia? Tai käsivarsia, jotka ovat niin vaikuttavat, että jokainen lehden valokuvaaja haluaa puhua kanssasi? Tai täytyykö sinun vain juosta sen irti päässeen leijan perässä?

  Ei ole väliä.

  Sillä kun nämä tumman ruskeat soikeat kengännauhat on sidottu, ne ovat osa jalkojasi. Vaimea väri sekoittuu joukkoon sekä korostaa atleettisuuttasi. Jos harrastat aitajuoksua, saatat hypätä niitä kaksi kerrallaan. 

  Itse asiassa näiden nauhojen kanssa saatat voittaa koko kierroksen yhdellä hypyllä.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 6M-Oval-Darkbrown
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Voi venyä 15%
  Yleisesti käytetään urheilukenkien kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Leveys: 6mm