• 290+ myyty

  Pyöreät keltaiset puvun kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät keltaiset puvun kengännauhat tuovat kirkkautesi esille

  Pyöreät keltaiset puvun kengännauhat kirkastavat puvunkenkiäsi tarjoten sinulle monipuolisen estetiikan, joka kulkee jopa 17 000 eKr. asti.

  Kuinka tällaisen ajattomuuden kanssa voi väitellä?

  Keltaista väriä käytettiin kuvaamaan ihmisiä luolamiesten seinillä jo ennen kuin kieli oli edes keksitty. Olen varma, että se, kuinka hienosti tämä väri käy ruskean ja mustan kanssa oli vain vahinko.

  Mutta kaikki tietävät, kuinka hyvin keltainen on harmoniassa ja kontrastissa violetin ja liilan kanssa, kysy vaika Vincent Van Goghilta, joka ilmeisesti rakasti tätä yhdistelmää. Mutta mitäpä hän tietäisi? Hän on vain kaikista tunnetuin länsitaiteen maalari.

  Anna valon valaista kenkäsi. Astut huoneeseen kuin olisit valokeilassa, ilman, että sinun tarvitsee siristellä silmiään. Oletko valmis Hollywoodin punaiselle matolle? Entä multimiljardin myyntisopimukseen? Oletko valmis ajamaan rannikkoa pitkin auton katto alhaalla ja painamaan kaasua hieman liian lujaa?

  Aina tummien luolien seinistä tuhansia vuosia sitten hienoihin tanssisaleihin ja valoshow'hun sekä DJ settiin, keltaista on testattu ajassa paljon. 

  Voit kokeilla kaikkia muita nauhoja auringon alla. Mutta pyöreät keltaiset puvun kengännauhat saavat auringon paistamaan nilkkojesi alta.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 3M-Classic-Yellow
  Ohut vahakerros
  Puuvillasta valmistettu
  Jousto 0%
  Leveys: 2,5mm
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa