• 1600+ myyty

  Pyöreät laivastonsiniset puvun kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät laivastonsiniset puvun kengännauhat loiskuvat aina

  Jalkasi puvunkengissä kokevat uskomattoman mukavuuden ja tyylin, kun kenkäsi kiinnitetään pyöreillä laivastonsinisillä kengännauhoilla. Älä ylläty, jos ihmiset pysähtyvät ihailemaan niitä - nämä ovat kengännauhojen versiot upeista vesiputouksista. 

  Itse asiassa, vanhojen kengännauhojen pitäminen on kuin vesiputouksen takana seisomista. Avaa ne ja heitä ne menemään. Astu sitten vesiputouksen läpi, antaen viileän ja raikkaan veden verhoilla kenkäsi samalla, kun jokainen litra vettä lisää upeaa syvää väriä laivastonsinisiin nauhoihisi. 

  Putouksen toisella puolella jalkasi tuntuvat erilaisilta. Kengät... paljon turvallisimmilta ja joustavammilta. Ja värit - tämä laivastonsininen sopii vaaleiden värien kanssa, kuten valkoisen ja vaaleanruskean, samoin kuin äänekkäämpienkin värien kanssa, kuten punaisen, oranssin ja keltaisen kanssa. Toisin sanoen, niiden monipuolisuus on yhtä syvä kuin meri. 

  Astu viralliseen tilaisuuteen itsevarmoin elkein. Astu hissistä ja leiju toimistoosi jättäen uskomattomuuden virran jälkeesi. Leiju tärkeän tapahtuman läpi tietäen, että kenkäsi eivät jätä sinua pulaan.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 3M-Classic-NavyBlue
  Ohut vahakerros
  Puuvillasta valmistettu
  Jousto 0%
  Leveys: 2,5mm
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa