• 390+ myyty

  Pyöreät vihreät puvun kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät vihreät puvun kengännauhat tarjoavat rikkaan tyylin

  Olet kulkenut liian pitkään näyttämättä rahalta päästä varpaisiin - ja meidän pyöreät vihreät puvun kengännauhat auttavat puvunkenkiäsi näyttämään rikkinäiseltä automaatilta, joka sylkee satasen seteleitä.

  Sanotaan, että ilman riskiä, et saa voittoa. Mutta entäpä varmat asiat? On totta, että niitä on muutamia, ja usein, kun joku sanoo, "se on varma juttu", se on aina maalaisserkku. Et ole puhunut heille vuosikausiin. Ja yhtäkkiä he kertovat sinulle "hienosta" sijoitusideasta.

  Nämä nauhat eivät ole niitä!

  Sen sijaan, ne ovat oikean elämän versio varmasta asiasta, eivätkä vain rahat-takaisin takuumme takia (siltä varalta, että ne eivät räjäytä odotuksiasi). Nämä ovat premium nauhat, jonka jokainen ommel on suunniteltu tienaamaan jokainen penni, jonka ne maksoivat. Kun ne on sidottu, ne eivät avaudu, vaikka tilanne olisi kuinka stressaava. Värin uskomaton kirkkaus tekee mahdottomaksi olla kävelemättä pomon toimistoon ja laittamatta jalkojasi pöydälle, osoittaa nauhojasi ja pyytää palkankorotusta.

  Itse asiassa, löisimme vetoa siitä, että mahdollisuudet kolkuttavat ovelle pyöreiden vihreiden puvun kengännauhojen ollessa jaloissasi.

  Oli tilanne sitten bisnestä täynnä tai rento bisnestilanne, nämä nauhat saavat asiat liikkeelle.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 3M-Classic-Green
  Ohut vahakerros
  Puuvillasta valmistettu
  Jousto 0%
  Leveys: 2,5mm
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa