360+ myyty

Pyöreät tumman pinkit puvun kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Pyöreät tumman pinkit kengännauhat uskaltavat olla erilaisia

Oikeasti uniikki tapa esitellä kenkäsi muodollisessa tilanteessa. Pyöreät tumman pinkit puvun kengännauhat piristävät tylsintäkin ympäristöä.

Oletko uskaliain ihminen huoneessa? Tässä on helppo tapa selvittää se: katso kaikkien muiden nauhoja. Ovatko ne pinkit? Luulemme, että asia oli tässä.

Nauhasi näyttävät upeilta varmasti, olivat ne sitten mustat, harmaat tai valkoiset. Mutta entä, jos ne ovat punaisessa tai vihreässä kengässä? Toiset haluavat ottaa kuvia kengistäsi!

(...ja jos laskuttaisit edes 5 euroa per pari, saisit voittoa, koska meidän nauhamme ovat paitsi korkealaatuisia, myös hyvin hinnoiteltuja, sanonpahan vaan...)

"Muoti alkaa jaloista", tai niin sanoi yksi maailman huippusuunnittelijoista. Niin sanotaan varmaan siksi, että jalkasi ovat ensimmäinen asia, jota ihmiset katsovat, kun astut huoneeseen.

Ja ajattele tätä: jos olet vaikuttava jo silloin, kun astut matolle, ihmiset pidättävät hengitystään jo enenn kuin alat puhua. 

Pyöreät pinkit puvun kengännauhat ovat rohkeat ja kirkkaat ja ne saavat sinut erottumaan joukosta. Koska, no, miksi eivät saisi?

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 3M-Classic-HotPink
Ohut vahakerros
Puuvillasta valmistettu
Jousto 0%
Leveys: 2,5mm
OEKO-TEX® Sertifioitu
Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa