370+ myyty

Pyöreät violetit puvun kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Pyöreät violetit puvun kengännauhat ovat paikalla häikäisemättä

Kun punainen on liian kova silmillesi ja sininen on liian tunteikas, pyöreät violetit puvun kengännauhat lisäävät täydellisyyttä puvunkenkiin. Se on väri, jonka valitset silloin, kun haluat olla lähestyttävä, mutta vakavasti otettava. 

Luulisin, että on turvallista sanoa, että nämä nauhat sopivat sinulle täydellisesti, eikö?

Äänekkäänä oleminen ei ole sinulle. Jos sinulla on hyvä pointti, sitä ei tarvitse huutaa. Sama kuin näiden violettien kengännauhojen kanssa. Ne lisäävät klassisuutta ja sivistyneisyyttä ilman, että ne vaativat kimaltelevaa kruunua itselleen. Ne ovat huippulaadukkaat ilman järkyttävää hintalappua. Ne tarjoavat mukavuutta ja tyyliä, jota kenkien kanssa tulleet kengännauhat eivät pääse lähellekään. 

Violetti on voimakas väri. Se on väri, joka sopii niin mustan kuin valkoisenkin kanssa, mutta antaa joka kerran uuden persoonallisuuden. Ja se sopii kaikkiin muihinkin väreihin - joka kerran, kun kuulemme, ettei violetti sovi johonkin väriin, näemme esimerkin, joka puhuu sitä vastaan.

Pyöreät violetit puvun kengännauhat suojelevat kuninkaallista itsenäisyyden tasoa. Joten, kyllä, ne ovat lähellä täydellisyyttä.

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 3M-Classic-Purple
Ohut vahakerros
Puuvillasta valmistettu
Jousto 0%
Leveys: 2,5mm
OEKO-TEX® Sertifioitu
Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa