• 1370+ myyty

  Pyöreät beiget puvun kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät beiget puvun kengännauhat vapauttavat mahdollisuuksia

  Pyöreät beiget puvun kengännauhat tekevät puvunkengistäsi paratiisisaaren. Mutta mukavuus, tyyli ja korkealaatuisuus suunniteltiin ympäristö mielessäpitäen - aina elämää muuttavasta työhaastattelusta pienelle kalastusvenelle keskellä merta, nämä nauhat sopivat aina tilanteeseen.

  Beige on väri, joka voidaan helposti unohtaa, ellei sitä ole kontrastettu oikein. Beiget hotellin verhot beigen maton yläpuolella? Ei ok. Korkealaatuiset beiget kengännauhat sinisissä kengissä? Tuot lomamatkan töihin mukanasi. 

  Huomaatko, että he hymyilevät? Sinä aiheutit sen.

  Tiesitkö, että kaikki ihmiset eivät tiedä, että kenkien mukana tulevat nauhat pitäisi heittää silppuriin? Onneksi sinä tiedät sen - ja ymmärrät millaisen eron kengät voivat tehdä. 

  Pyöreät puvun kengännauhat ovat kuin päivän aloittaminen hiekkarannalla. Ne näyttävät hyviltä, eivät aukea ja ne sopivat hyvin niin tummanruskeiden kuin valkoistenkin puvunkenkien kanssa. Huokaisetko jo?

  Kysyisimme, minne nämä nauhat vievät sinut, mutta olemme varmoja, että sinulla on ranta mielessäsi, oli se sitten uusien mahdollisuuksien ranta tai tutut paikat.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 3M-Classic-LightBrown
  Ohut vahakerros
  Puuvillasta valmistettu
  Jousto 0%
  Leveys: 2,5mm
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa