• 460+ myyty

  Pyöreät oranssit puvun kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät oranssin puvun kengännauhat antavat kaasua jalkineille

  Pyöreät oranssit puvun kengännauhat ovat kengille, jotka erottuvat joukosta; tapahtumille, jotka vaativat niitä; rakkaudesta kaikkeen tyylikkääseen.

  Etkö ole iloinen löydettyäsi nämä nauhat? Korkealaatuiset nauhat on suunniteltu korkealaatuisiin tapahtumiin, jotka ovat samanvärisiä, mutta silti saavat sinut erottumaan joukosta? Näet vaalean ruskeaa, ruskeaa, valkoista, vaalean harmaita nauhoja ja muita mattavärejä mattasieluille. Mutta nämä nauhat antavat energiaa jaloillesi.

  Lyömme vetoa, ettet huomaa, kuinka surullisilta muut nauhat näyttävät tällä hetkellä.

  Oranssin vastaväri on sininen. Ei ole väliä, minkä sävyinen. On syy siihen, miksi auringonlaskut saavat miehet itkemään - sinisen ja oranssin kontrasti on niin voimakas.

  Mutta voit valjastaa oranssin dynaamisuuden sinisen lisäksi muillakin väreillä, vain taivas on rajana. Oranssit nauhat toimivat minkä rahansa ruskean sävyn kanssa, valkoisen, ja keltaisen nahan. Musta on aina varma vaihtoehto, ja harmaat toimivat myös.

  Pyöreät oranssit puvun kengännauhat kertovat, miltä sinunsta tuntuu ilman, että sinun tarvitsee sanoa mitään... tai pitää vauhdin kaikissa seikkailuissasi.

  Olet välkky. Eikö olekin aika saada jalkasi sopimaan? 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 3M-Classic-Orange
  Ohut vahakerros
  Puuvillasta valmistettu
  Jousto 0%
  Leveys: 2,5mm
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Yleisesti käytetään puvun kenkien kanssa