• Köysinauhat musta ja hopea

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Hopeamustat köysinauhat vievät kenkäsi uudelle tasolle

  Kun laitat hopeamustat köysinauhat kenkiisi, saat originaalin lenkkariparin. Voi olla olemassa joku, joka omistaa saman parin kenkiä, mutta olemme melko varmoja, ettei kenelläkään ole samaa kenkäyhdistelmää. Se tarkoittaa sitä, että kenkäsi ovat aina täydellisesti uniikit. Vain hopeamustat köysinauhat voivat luoda tällaisen lookin.

  Kaksi väriä luovat originaalin tyylin

  Hopea ja musta yhdessä luovat erinomaisen yhdistelmän ja ihmiset käyttävät paljon rahaa mustiin ja hopeisiin koruihin. Nämä köysinauhat ovat erinomainen lisä lenkkareihisi ja jalkasi kääntävät katseita aina. Oletko valmis uusiin lenkkareihisi? Sitten olet valmis hopeamustiin köysinauhoihin.

  Koot sopivat kaikkiin kenkiin

  Tarjoamalla universaalin leveyden pyöreisiin kengännauhoihin sekä monia eri pituuksia, tarjoamme hopeamustat köysinauhat, jotka sopivat kenkiisi täydellisesti. Nämä nauhat on suunniteltu olemaan sekä mukavat että tyylikkäät ja antamaan hengittävyyttä samalla, kun ne pitävät kenkäsi hyvin paikallaan. Mikä olisi sen parempaa kuin hyvältä näyttäminen? 

  Parasta laatua - Kestävät ja aina kirkkaat

  Jokainen FeetUniquen nauhapari omaa kolme asiaa: kestävyyden sekä erinomaisen materiaalin ja värin. Uusi hopeamusta köysinauhaparisi kestää kauemmin kuin itse lenkkarit. Ne eivät haalistu tai rispaannu, kuten kenkien mukana tulevat nauhat. Värit eivät haalistu, vaan ne pysyvät kirkkaana päivästä toiseen. Jos etsit parhaita nauhoja, älä etsi enää. Löysit ne.

  Kirjoita arvostelu