• Adidas Yeezy - Köysinauhat musta ja sininen

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Päivitä lenkkarisi sinimustilla köysinauhoilla

  Täydennä kenkäsi sinimustilla köysinauhoilla. Juuri nyt tuntuu siltä, kuin lenkkareistasi puuttuisi jotain. Ne eivät ole ihan niin mukavat, kuin haluaisit. Ne eivät näytä ihan niin hyviltä kuin niiden pitäisi. Ehkä ne ovat rispaantuneet tai aikansa eläneet. Nämä ongelmat katoavat (kuten myös katoavat kenkien mukana tulleet nauhat), kun laitat niihin sinimustat köysinauhat. Oletko valmis nostamaan kenkäsi uudelle tasolle?

  Sopii kaikkiin kenkiin ja sinun vaatimuksiisi

  Varmistamme, että kengännauhamme sopivat kaikkiin niihin kenkiin, joita varten ne on valmistettu. Mutta valmistamme myös nauhoja heille, jotka haluavat persoonallisuutta. Valitse, kuinka pitkät sinimustat köysinauhat haluat. Ne eivät ole liian pitkät. Eivätkä liian lyhyet. Ne ovat juuri oikean mittaiset.

  Uniikki väriyhdistelmä sopii tyyliisi

  Et osta sinimustia köysinauhoja vain sikis, että haluat kengännauhat. Muuten valitsisit tasaisen värin ja antaisit asian olla. Nämä nauhat on tehty sopimaan lenkkareidesi suunnitteluun ja ne täydentävät lookkisi varpaista kantapäähän. Käytämme vain parasta kangasta ja tutkimme jokaisen tuotteen ennen kuin se lähtee tehtaalta. Näin takaamme, että värit, kirkkaus ja neule ovat parasta laatua.

  Löydä parhaat köysinauhat FeetUniquelta

  Olemme niin varmoja siitä, että nämä ovat elämäsi parhaat kengännauhat, että palautamme rahasi (emmekä kysele kysymyksiä), jos et ole täysin tyytyväinen nauhoihin. Sinimustat köysinauhat eivät ole vain erikoisuutemme, nimittäin myymme vain kengännauhoja. Olet tavannut tiimin, joka välittää oikeasti siitä, miltä lenkkarisi näyttävät ja tuntuvat. Tilaa tänään - olemme innoissamme saadessamme todistaa tämän sinulle.

  Kirjoita arvostelu