• Köysinauhat musta ja punainen

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Nosta tyylisi korkeammalle punamustilla köysinauhoilla

  Jos haluat kiiltävät kengännauhat, suosittelemme metallisen punamustana saatavilla oleviä köysinauhoja. Mutta jos pidät mattasävyistä, olet silti oikealla sivulla. Laita nämä nauhat kenkiisi ja huomaat, kuinka punainen loistaa kuin kuu mustalta taivaalta. Tai ehkä ne näyttävät sinusta käärmeeltä, joka on valmis hyökkäykseen. Samapa tuo, nämä nauhat tekevät lenkkareistasi tyylikkäimmät kengät, jotka olet koskaan omistanut. Kun tyylisi vaatii parempaa, tarvitset punamustat köysinauhat.

  Lenkkarisi ovat rohkeammat ja mukavammat

  Sinun ei tarvitse vaihtaa kenkiäsi saavuttaaksesi paremman tyylin ja mukavuuden. Yleensä tarvitset vain uuden parin kengännauhoja. Punamustat köysinauhat ovat saatavilla eri pituuksissa, joten ne eivät ole koskaan liian lyhyet tai liian pitkät. Ne mahtuvat kengän silmukoista täydellisesti, kiitos universaalin leveyden. Jos lenkkareidesi väri sopii näihin nauhoihin, niin saat sekä paremman tyylin että mukavuuden samaan aikaan. Mikä voisi olla parempaa?

  Punainen ja musta ovat erinomainen yhdistelmä

  Punamustat kengännauhat ovat houkuttelevat. Tätä väriyhdistelmää ei nähdä usein, sillä se on hyvin rohkea. Punainen nousee hyvin esille mustaa vasten ja se luo luomoavan tyylin, jonka katsominen on mukavaa. Etkä sinä ole ainoa, joka tuijottaa nauhojasi. Sinulla on takuulla upeimmat lenkkarit koko huoneessa. Oletko tarpeeksi rohkea käyttääksesi tätä väriyhdistelmää? Jos olet, niin valmistaudu olemaan huomion keskipiste.

  Korkeinta laatua ja kestävyyttä, takuulla

  Punamustat köysinauhat kestävät pidempään kuin lenkkarisi, joten voit käyttää niitä vielä seuraavissa kengissäsi. Värit eivät haalistu. Kangas ei rispaannu. Nauhat eivät aukea yhtäkkiä. FeetUnique tarjoaa sinulle vain parasta. Olemme siitä niin varmoja, että annamme rahasi takaisin ilman tuotteen palauttamista, jos olet tyytymätön tuotteeseen. Mutta et tule olemaan. Punamustat köysinauhat eivät koskaan petä.

  Kirjoita arvostelu