• Köysinauhat musta ja vihreä

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Jännittävät lenkkarit vaaleanvihreillä ja mustilla köysinauhoilla

  Vaaleanvihreät ja mustat köysinauhat ovat heille, jotka haluavat erilaisen kenkäparin ostamalla uudet nauhat. Nämä nauhat nimittäin saavat kenkäsi näyttämään ja tuntumaan paremmalta. Se on harvinainen yhdistelmä muotimaailmassa. Niin on myös vaalean vihreän ja mustan yhdistelmä. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on jaloissasi ainutlaatuiset lenkkarit. Mukavammat, paremman näkäiset ja täysin originaalit - ne ovat vaaleanvihreiden ja mustien köysinauhojen salaisuus.

  Vahva väriyhdistelmä luo uniikin tyylin

  Jotkut köysinauhoistamme ovat huomaamattomampia kuin toiset. Toiset ovat eloisampia, kuten meidän metalliset värisävymme. Mutta niiden keskelle osuvat vaaleanvihreät ja mustat köysinauhat. Ne eivät ole liian äänekkäät tai hiljaiset, vaan ne täydentävät lenkkareitasi hienosti. Jotkut kutsuvat sitä täydelliseksi ja me olemme samaa mieltä.

  Universaalia sopivuutta. Kustomoitu pituus.

  Standardi nauhojen leveys takaa, että nauhat sopivat lenkkareidesi silmukoista läpi. Pituus on kuitenkin sinun päätettävissäsi. Jos sinulla on vieläkin kenkien mukana tulleet nauhat, niin ne ovat todennäköisesti joko liian lyhyet tai liian pitkät. Valitse sopiva pituus ja valmistaudu lyömättömään hengittävyyteen, turvallisuuteen ja yleiseen mukavuuteen.

  Erinomainen hinta-laatu suhde ja 100% takuu

  Suurimpia tavoitteitamme ovat laatu, reilu hinta ja asiakastyytyväisyys. Jos et ole täysin tyytyväinen vaaleanvihreisiin ja mustiin köysinauhoihin (tai muihin tuotteisiimme), annamme rahasi takaisin. Eikä sinun tarvitse lähettää nauhoja takaisin eikä soittaa meille. Takaamme nimittäin sen, että saat juuri sitä, mitä kuvitteletkin saavasi ja ne kestävät kauemmin kuin nykyiset lenkkarisi. FeetUniquella teemme kengännauhat oikein. Selvitä itse tilaamalla vaaleanvihreät ja mustat köysinauhat jo tänään.

  Kirjoita arvostelu