• Köysinauhat mustana ja kultaisena

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Lenkkareista tulee uniikit kultaisilla ja mustilla köysinauhoilla

  Kun haluat, että lenkkarisi näyttävät siisteiltä, ostat tietysti kultaiset ja mustat köysinauhat. Se on niin yksinkertaista. Se on kaikista helpoin tapa saada lenkkarisi näyttämään arvokkaammilta ja muodikkaammilta. Kuka olisi arvannut, että jalkineiden kustomoiminen on näin helppoa? Lisää vain kultaiset ja mustat köysinauhat. Siksi tulitkin FeetUniquelle, markkinoiden parhaalle kengännauhojen valmistajalle.

  Väriyhdistelmä, joka sopii kuninkaallisillekin

  Jos muinaisen Egyptin faraot olisivat tehneet kengännauhaostoksia netissä, he olisivat hyppineet innosta löytäessään kultaiset ja mustat köysinauhat. Kenelläkään ei ole samanlaisia kenkiä kuin sinulle, sillä mustaan yhdistetty kulta tuo luksustyylin kenkiisi. Laita nauhat mihin tahansa lenkkareihin ja katso, kun ne tekevät kenkistäsi poikkeukselliset.

  Universaali leveys sopii kaikkiin kenkiin

  Valitse sellainen pituus, joka sopii kenkäsi kokoon. Leveys on toisaalta sama kuin pyöreissä kengännauhoissa, jotka löydät kaikista uusista kengistä. Voit siis olla varma siitä, että köysinauhat mahtuvat kenkiesi silmukoista läpi. Arvaa mitä, ne on suunniteltu juuri niin! Sen lisäksi, että nauhat ovat näyttävät, ne ovat myös todella mukavat.

  Lyömätön kultaisten ja mustien nauhojen arvo

  FeetUniquella me takaamme 100% tyytyväisyytesi. Jos kultaiset ja mustat kengännauhat eivät ole juuri sitä, mitä toivoit, niin annamme sinulle rahasi takaisin. Sinun ei edes tarvitse lähettää nauhoja takaisin, sillä niin varmoja olemme siitä, että tulet rakastamaan uusia lenkkareitasi. Sitä nämä kengännauhat nimittäin tuovat sinulle - uusien kenkien tunteen!

  Kirjoita arvostelu