• Köysinauhat vaaleanharmaana ja valkoisena

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Tee kengistäsi siistimmät vaaleanharmailla ja valkoisilla köysinauhoilla

  Jo vaaleanharmaiden ja valkoisten köysinauhojen katsominen rauhoittaa sielua. Ne ovat erinomainen väri rauhoittamaan kirkasta kenkäparia, mutta ne sopivat hyvin myös samanvärisiin kenkiin. Monipuolisuus on lyömätön: voit tilata nämä nauhat jo ennen kuin ostat kenhgät ja silti olla varma siitä, että ne sopivat hienosti. Mutta se ei ole ainoa syy, miksi rakastat vaaleanharmaita ja valkoisia kengännauhojasi.

  Ne sopivat kaiken kokoisiin lenkkareihin

  Voit olla varma siitä, että nämä kengännauhat sopivat kaikkiin kenkien silmukoihin, sillä niiden leveys on universaali. Mutta sinun pitää valita sopiva pituus. Et halua niiden olevan liian lyhyet - se vasta on ärsyttävää. Mutta liian pitkät nauhat saavat sinut kompastumaan tai jäämään kiinni johonkin. Siksi tarjoamme eri mittaisia kengännauhoja ja tarjoamme parhaat kengännauhat aina.

  Erinomainen kestävyys - ei haalistumista

  Et halua tämän savunomaisen tyylin menettävän väriään. Siksi tulit FeetUniquelle. Me myymme vain korkealaatuisia kengännauhoja - tuotteita, jotka kestävät kauemmin kuin lenkkarisi. Kangas ei rispaannu, vaikka siinä on kahta väriä. Ja kun kenkäsi alkavat olla aikansa eläneet, voit laittaa ne seuraaviin kenkiin ja nauhat näyttävät edelleen kuin uusilta. Mutta älä usko sanaamme, sillä vaaleanharmaat ja valkoiset köysinauhat ovat:

  Taatusti sellaiset, kuin haluat niiden olevan

  Jos et ole tyytyväinen vaaleanharmaisiin ja valkoisiin köysinauhoihin, annamme sinulle rahasi takaisin - eikä sinun tarvitse edes lähettää nauhoja takaisin meille. Olemme niin varmoja siitä, että tämä on juuri se nauhapari, jota olet etsinyt. Niissä on mukavuutta, tyyliä ja laatua ja rakastat sitä varmasti. Olemme siitä niin varmoja, että takaamme sen. Tilaa siis vaaleanharmaat ja valkoiset köysinauhat.

  Kirjoita arvostelu