• Köysinauhat mustana ja metallisen punaisena

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Tee lenkkareista upeat metallisen punaisilla ja tavallisilla mustilla köysinauhoilla

  Kun et ole tyytyväinen kenkiisi, se johtuu varmasti siitä, että ne eivät tulleet metallisen punaisten ja mustien köysinauhojen kera. Ennen kuin ostat itsellesi uuden parin, vedä nauhat pois ja odota uusien kengännauhojesi saapumista. Ero on aikamoinen. Nämä kengännauhat houkuttelivat sinua, mikä tarkoittaa sitä, että sinulle kelpaa vain paras. Tervetuloa korkean luokan jalkineiden muodin pariin. Valmistaudu mustiin ja metallisen punaisiin kengännauhoihin.

  Näytä siistiltä ja tunne olosi mukavaksi

  Paras väriyhdistelmä yhdistettynä erinomaisiin etuihin. Metalliset punaiset mutta normaalit mustat köysinauhat auttavat sinua saamaan mukavat kengät samalla, kun olet koko huoneen tyylikkäin ihminen. Vain muutama asia pystyy tähän ja yleensä uhraat jomman kumman. Valitse haluamasi pituus, laita ne kenkiisi ja astu ulos maailmaan. Näytät parhaalta versioltasi joka päivä.

  Metallisen punainen erottuu tasaisen mustasta

  Metallisen punainen väri kiemurtelee lenkkareissasi kuin käärme ja se erottuu hienosti mustalta taustalta. Onko kukaan kehunut kenkiäsi? Kannattaa tottua siihen. Et pidä tällaisia kenkiä ilman, että saat huomiota jatkuvasti. Aina kantapäästä varpaisiin, metallisen punainen väri mustissa köysinauhoissa saa lenkkarisi loistamaan. Kirjaimellisesti.

  Lyömätöntä laatua FeetUniquelta

  Kun nauhat kestävät kauemmin kuin kengät itse, voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen. Tällaista laatua voit odottaa kaikilta FeetUniquen nauhoilta. Mustat ja metallisen punaiset köysinauhat eivät ole poikkeus - ne eivät rispaannu, haalistu tai aukea yhtäkkiä. Voit vaikka heittää kenkien mukana tulleet nauhat roskiin heti. Nämä kengännauhat kuuluvat jalkoihisi.

  Kirjoita arvostelu