• Köysinauhat kulta

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Lenkkarit ovat kuin aarteita näiden kultaisten köysinauhojen kanssa

  Joka kerta, kun sidot kultaisen köysinauhat, näyttää siltä, kuin Midas olisi koskettanut kenkiäsi. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa päivä? Kun kaikki koskettamasi muuttuu kullaksi, kaikki on mahdollista. Mihin nämä lenkkarit vievät sinut? Minne vain menetkin, menet sinne tyylillä ja mukavilla kultaisilla köysinauhoilla. Ansaitset sen.

  Suunniteltu sopimaan hyvin

  Usein hienossa tyylissä on huono puoli ja se on epämukavuus. Mutta nämä kultaiset köysinauhat ovat saatavissa ideaalissa pituudessa. Kun laitat ne kenkiin, niin universaali pituus sopii täydellisesti lenkkareihisi. Ja niiden hengittävyys on vertaansa vailla. Nämä nauhat ovat parasta laatuaan.

  Tasaisen värin hyvät puolet

  Suurin osa köysinauhoistamme tulee kaksivärisinä. Kultaisessa värissä on se hyvä puoli, että mikään ei vie väristä huomiota. Nämä saavat lenkkarisi näyttämään arvokkailta, vaikka lenkkarisi eivät olisikaan kalliita. Se on tämän uniikin ja rohkean värin hyvä puoli. Miksi pehmentää sen kimallusta toisella värillä? Tasainen väri sopii heille, jotka tietävät, mitä he haluavat.

  Tehty kestämään - ei haalistu eikä rispaannu

  Vain muutamat asiat ovat yhtä ärsyttäviä kuin avautuvat ja rispaantuvat kengännauhat.Kultaiset köysinauhat tekevät tästä ongelmasta historiaa. Kultainen väri pysyy kirkkaana niin kauan, että lenkkarisi haalistuvat ennen nauhoja. Voit laittaa ne jopa seuraavaan kenkäpariin! Meidän köysinauhat on suunniteltu pysymään kiinni ilman, että se vahingoittaa nauhoja. Me tunnemme kengännauhat. Hanki kultaiset köysinauhat. Ansaitset ne.

  Kirjoita arvostelu