• 20+ myyty

  Kuuman pinkit joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Kuuman pinkit sitomattomat silikonikengännauhat - Tee kengistäsi slip-onit

  Ensimmäinen askel on vanhojen kengännauhojen poistaminen kengistäsi. Sitten laita kuuman pinkit silikonikengännauhat paikoilleen, tehden niistä persoonallisen parin slip-oneja. Tästä lähtien kenkien sitominen on historiaa. Enää ei kuluteta arvokkaita minuutteja kengännauhojen sitomiseen.

  Kuuman pinkit silikoninauhat sopivat lapsille ja aikuisille

  Ei ole väliä, onko kenkäsi lapsen vai aikuisen, sillä nämä nauhat sopivat. Se johtuu siitä, että elatsiset silikoninauhat venyvät kaksinkertaiseen pituuteensa. Tällä tavalla saat aina sopivan ja mukavan pituuden. Varmista vain, että kengissäsi on silmukoita 8 tai vähemmän, sillä tämä setti tulee 16 silikoninauhan kanssa. Tämä on yleistä suurimmassa osassa lenkkareita ja juoksukenkiä, mutta kannattaa aina tarkistaa. 

  Silikoninauhat ovat vain paremmat kuin tavalliset kangasnauhat

  Nämä nauhat kestävät kauemmin kuin omat lenkkarisi, eivätkä kerää mutaa tai likaa, kuten tavalliset nylonnauhat. Ne eivät rispaannu tai aukea. Eivätkä ne tahraannu. Jos ne jostain syytä likaantuvat, ne on helppo puhdistaa kostealla kankaalla. Lasten kengät eivät ole koskaan näyttäneet yhtä kiiltäviltä ja aikuisten kengät eivät ole koskaan olleet yhtä helppoja pitää kunnossa. Yksinkertaisesti sanottuna slip-onit ovat vain mukavammat.

  Hyvät hinnat tarkoittavat sitä, että voit kustomoida värejä

  Kuuman pinkit sitomattomat kengännauhat näyttävät fantastisilta. Valkoisissa lenkkareissa ne antavat hauskan lookin, kun taas kuuman pinkki mustissa kengissä on siisti ja itsevarma. Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen, joten ei ole mitään syytä olla hankkimatta paria, vaikka luulemme, että hankit varmasti useampia, kiitos värivalikoimamme. Joka tapauksessa, sinulla on täysi kontrolli siihen, miltä kenkäsi tulevat näyttämään.

  Silikoninauhat on helppo asentaa

  Saat 8 elastista silikoninauhaa kummallekin kengälle, ja ne tulevat sekventtisessa järjestyksessä. Laita vain nauhojen päät järjestykseen ja muutamassa minuutissa uude slip-onisi ovat valmiit. Nappaa samalla lasten lenkkarit ja muuta nekin slip-oneiksi (he rakastavat sinua takuulla!). Yksinkertaisesti sanottuna, kuuman pinkit sitomattomat kengännauhat on tehty tekemään elämästäsi helpompaa.

  Kirjoita arvostelu