• 20+ myyty

  Siniset joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Siniset sitomattomat silikonikengännauhat tekevät kengistäsi slio-onit

  Lakkaa kumartumasta sitomaan kenkiäsi joka päivä. Sinisillä silikonikengännauhoilla varustetuilla kengillä jalka sujahtaa kenkään sekunnissa (oikeasti) samalla, kun nautit siististä väristä, joka laittaa kenkäsi uudelle tasolle. Eikö olekin jo hauskempaa? Nämä elastiset nauhat tekevät elämästä hauskempaa aina niiden jalkaan laittamisesta peilistä ihailuun asti. 

  Sitomattomat nauhat sopivat joka kenkän, lapsista aikuisiin

  Jos lenkkareissasi tai juoksikengissäsi on 8 reikää tai vähemmän, nämä nauhat melko varmasti sopivat kenkiisi. Nämä elastiset silikoninauhatr voivat venyä kaksinkertaiseen mittaansa, tuottaen mukavuutta ja turvallisuutta niin pienille kuin suurillekin jaloille. Lapset, heidän vanhempansa sekä aikuiset, jotka etsivät mukavuutta ja persoonallisuutta, nauttivat takuulla näistä nauhoista (ja ne kestävät pidempään kuin kenkäsi).

  Siniset silikoninauhat on nopea ja helppo asentaa

  Menee vain muutama minuutti asettaa siniset silikoninauhat kenkiisi. Tämä johtuu siitä, että ne on suunniteltu olemaan niin helppoja kuin mahdollista. Laita ne vain järjestykseen lyhimmästä pidempään varmistaen, että molemmat päät on työnnetty paikoilleen. SItten laita jalkasi kenkään ja olet valmis! 

  Kestävät pidempään kuin kengät

  Koska nämä nauhat on tehty silikonista, ne ovat veden kestävät ja niitä ei saa rikki eikä likaiseksi. Et näe samanlaisia tahroja näissä kuin näkisit kangasnauhoissa, ja jos pöly tarttuu sinisiin silikoninauhoihisi, voitne on helppo puhdistaa. Kostea kangas ja nopea pyyhkäisy saavat ne näyttämään uusilta. Nauhojen ei pitäisi olla huolenaihe - elastisilla sitomattomilla nauhoilla voit nauttia mielenrauhasta joka kerta, kun astut ovesta ulos

  Sitomattomien nauhojen värit on helppo kustomoida

  Oletko katsonut erilaisia värivaihtoehtojamme? Meillä on suuri valikoima suosituimpia värejä, mikä tarkoittaa, että voit pitää 2-8 eri väriä kengissäsi. Sateenkaaren värit ovat käytettävissäsi, mutta sinisessä ei ole mitään vikaa, etenkin, jos se jo sopii lenkkareidesi tai juoksikenkiesi väriin. Joka tapauksessa kenkäsi näyttävät upealta muodonmuutoksen jälkeen.

  Täydellinen tasapaino tyyliä ja mukavuutta

  Mitä tulee sinisiin sitomattomiin silikoninauhoihin, mahdollisuudet riippuvat täysin tyylistäsi, elämäntavastasi ja tavoitteistasi. Mutta olit sitten kuka tahansa lapsista aikuisiin, saat nauhat, jotka luovat hauskan ja uniikin slip-onin, joka pysyy paikoillaan tiukasti. Ei kestä kauaa, kun päätät, että et koskaan palaa takaisin sidottaviin nauhoihin. Ja kuka sinua voisi syyttää? Nämä kengännauhat ovat niin hyvät.
  Kirjoita arvostelu