• 40+ myyty

  Tumman harmaat joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Tumman harmaat sitomattomat silikonikengännauhat tekevät kengistäsi slip-onit

  Valmistaudu täydelliseen yhdistelmään tyyliä ja mukavuutta. Tumman harmailla silikoninauhoilla saat jännittävän uuden lookin, eikä sinun tarvitse enää kumartua sitomaan nauhojasi. Se johtuu siitä, että nämä silikoninauhat tekevät kengistäsi slip-onit. Mitkä ovat sen hyödyt? Käytät noin 973 tuntia elämästäsi nauhojen sitomiseen (kyllä, se on puolitoista kuukautta). Eikö olisi mukava käyttää tämä aika johonkin hauskempaan? Meidän mielestämme kyllä!

  Elastiset silikoninauhat sopivat lapsille ja aikuisille

  Oli kenkäsi sitten suunniteltu lapsille tai aikuisille, nämä nauhat sopivat. Tarkoittaen sitä, että koko perheesi voi nauttia tästä modernista mukavuudesta (ja jos saamme sanoa, näytätte hyvältä samalla).
  Nämä nauhat on tehty silikonista, joten voit venyttää sitä tuplasti, antaen sinulle turvallisuuden tunteen ja tarvitsemasi tilan jalallesi. Oli kenkä sitten lapsille tai aikuisille. Ne sopivat käytännössä mihin tahansa kenkään niin kauan, kun kengässä on silmukoita 8 tai vähemmän.

  Valitse monista väreistä - saatavilla sateenkaaren värit

  Voit olla varma, että hintamme ovat kilpailukykyisiä, etenkin, kun otetaan huomioon laatu. Mutta ilmainen toimitus? Jaloillasi ei ole varaa olla näyttämättä uniikilta. Vaihda tyyliäsi eri väreillä, vain mielikuvituksesi on rajana. Joka toinen nauha voi olla eri värinen tai jokainen nauha eri värinen, tai pitää sen simppelinä ja pitäytyä yhdessä värissä. Oli miten oli, saat takuulla hienon näköiset kengät.

  Sitomattomat nauhat on helppo laittaa kenkiisi

  Sitomattomat nauhat tarkoittavat, etteivät nauhasi koskaan aukea. Se ei tarkoita, että niitä olisi vaikea asentaa. Tumman harmaiden silikoninauhojen päät pitävät kunnolla kiinni sen jälkeen, kun työnnät ne silmukoihin sisälle. Varmista vain, että kengässäsi on silmukoita 8 tai vähemmän, sillä setissä on 16 silikoninauhaa yhteensä (8 kumpaankin kenkään).

  Tumman harmaan silikoninauhat on tehty kestämään

  Nämä nauhat kestävät kauemmin kuin kenkäsi. Silikoni on vedenkestävää ja hyvin vaikea saada likaiseksi. Jos ne jostain syystä keräävät pölyä, ne on helppo puhdistaa kostealla kankaalla. Vaikka kangasnauhat rispaantuvat ja tahrautuvat, nämä nauhamme kestävät kauemmin kuin kenkäsi.

  Sitomattomat nauhat ovat paremmat kuin tavalliset kengännauhat

  Tumman harmaat silikonikengännauhat ovat hyvä esimerkki innovatiivisesta jalkineesta. Sillä mitä tulevaisuus olisi, jos ei mukavuutta ja varmuutta? Ota tulevaisuus vastaan slip-oneilla. Kuka olisi tiennyt, että et malta odottaa kenkien laittamista jalkaasi?
  Kirjoita arvostelu