• 20+ myyty

  Vaalean harmaat joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Vaalean harmaista sitomattomista silikonikengännauhoista tulee slip-onit

  Lenkkareita ja juoksukenkiä (kaiken kokoisia) ei tarvitse enää koskaan sitoa, kun vaalean harmaat silikoninauhat pitävät ne jalassasi. Ota vain pois vanhat kangasnauhasi ja laita vaalean harmaan silikoninauhat paikalleen muutamassa minuutissa, ja sinulla on pari slip-oneja, joissa on tyyliä. Materiaali kestää pitkään ja sen kestävyys on huippuluokkaa. Se kaikki tarjotaan edullisella hinnalla, huippulaadulla ja ilmaisella toimituksella minne tahansa maailmassa. 

  Vaalean harmaat silikoninauhat sopivat suurimpaan osaan kenkiä niin lapsille kuin aikuisillekin

  1 pari silikoninauhoja tulee 16 nauhan kanssa, ja siinä on 8 kummallekin kengälle. Kenkäpari, jossa on 8 silmukkaa tai vähemmän, on optimaalisin. Elastinen silikoni venyy tuplapituuteen olematta koskaan liian tiukka tai löysä, mikä tarkoittaa, että ne sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin.

  Elastiset nauhat on tehty silikonista, veden- ja liankestävästä materiaalista

  Lika ja pöly tarttuvat kangasnauhoihin, mutta silikoninauhoissa se ei koskaan ole ongelma. Ne ovat sekä pölyn että liankestäviä, ja täysin vettähylkivät. Jos ne likaantuvat, ne on helppo puhdistaa kostealla kankaalla.

  Kengät voidaan kustomoida eri väreillä

  Jalkineiden kustomointi voidaan viedä uudelle tasolle silikoninauhoilla, ja vaalean harmaat sitomattomat kengännauhat ovat hyvä paikka aloittaa. Universaalina värinä ne sopivat melkein mihin tahansa juoksukenkiin, ja ne sopivat kaikkien värien kanssa. Aina tummanharmaista punaisiin nauhoihin, sinisestä kuuman pinkkiin, voit jopa hankkia jokaisen nauhan eri värisenä. Tämä kaikki on sinun päätettävissäsi!

  Nämä sitomattomat nauhat on helppo asentaa

  Jos kenkäsi silmukat ovat pieniä, sinun pitää ehkä laittaa tähän hieman lisää työtä, mutta oli tilanne mikä tahansa, saat nauhat vaihdettua alle 10 minuutissa. Ja jos otat huomioon, ettei sinun tarvitse enää koskaan sitoa nauhojasi tai kumarrella kenkien tasalle, tämä aika on hyvin käytettyä aikaa.

  Et halua enää koskaan siroa nauhojasi

  Joskus tulee vastaan tilanne, jossa huomaat jonkun sitovan nauhojaan ja mietit sen näyttävän vanhanaikaiselta.Se johtuu siitä, että tulevaisuus on mukavuutta. Vaalean harmailla sitomattomilla silikonikengännauhoilla varustettuna kenkäsi näyttävät tyylikkäiltä ja menee vain pari sekuntia laittaa ne jalkaan. Täydellinen sopivuus joka kerta!
  Kirjoita arvostelu